Cocktailuri. Cunoasterea, Recunoasterea si Prepararea Celor Mai Importante Cocktailuri,de La Cele Clasice La Cele Noi, de: FALCONI Ezio, Trad. GADEI Radu
SA AMESTECAM LUCRURILE! DE DATA ASTA… CU GUST SI MASURA! Veche de cand lumea (inca din antichitate, romanii, rafinati petrecareti, si-au incercat imaginatia, invartind prin vinurile aduse din toate colturile imperiului la opulentele lor banchete felurite arome si esente, pentru ca secole mai tarziu, ambitiosii alchimisti medievali, aflati in cautarea elixirului vietii eterne, sa incerce sa se ajute adaugand in retortele lor diverse bauturi alcoolice, urmati, si acestia, de curtenii Renasterii, francezi si italieni, care se dadeau in vant pe la petreceri dupa farfuriile adanci din care ii imbiau amestecurile de lichioruri, bauturi alcoolice si fructe), povestea cocktailurilor e una care se deapana chiar si in zilele noastre, in care, an de an, mii de retete produse in fiecare tara se intrec pentru a ocupa mult ravnitul loc de „cocktail
Caracteristici
Titlu:
Cocktailuri. Cunoasterea, Recunoasterea si Prepararea...
Autor:
FALCONI Ezio, Trad. GADEI Radu
Editura:
All
Colectia:
Categoria cartii:
Diverse
Tradus de:
An aparitie:
2000
Numar pagini:
224
Format:
Comentarii la Cocktailuri. Cunoasterea, Recunoasterea si Prepararea Celor Mai Importante Cocktailuri,de La Cele Clasice La Cele Noi
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.