Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor, de: Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu
Primul ghid gastronomic al Moldovei de peste Prut aparut in Romania! - 165 de retete moldovenesti traditionale si contemporane - Mancaruri savuroase cu influente rusesti, ucrainene, tatarasti, azere, armenesti, gruzine, polone, letone etc.
BONUS: Corespondente gastronomice cu 121 de vinuri din podgoriile dintre Prut si Nistru.
Jeni Romanciuc (n. 1965) este originara dintr-un loc pitoresc din Republica Moldova - satul Panasesti de langa Manastirea Capriana. A deprins arta bucatelor alese de la mama sa, o desavarsita gospodina. Dupa 1990, s-a stabilit, impreuna cu sotul Arcadi (un virtuos al saslakului si nu numai) si cu cei doi fii, in Romania, langa Bucuresti.
Dan-Silviu Boerescu (n. 1963) conduce editia romana a revistei PLAYBOY inca de la infiintare (1999), este scriitor si a publicat 13 volume (critica literara, eseuri, antologii, traduceri). In colectia Lifestyle, pe care o coordoneaza, mai semneaza Ghidul vinurilor 2008, Cartea vinurilor dulci si Istoria erotica a micului dejun.
Caracteristici
Titlu:
Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor...
Autor:
Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu
Editura:
Trei
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2000
Numar pagini:
0
Format:
Comentarii la Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.