Manualul conservelor de casa, de: Comanescu Mara
Aproape 450 de retete - cele mai bune, cele mai sigure, cele mai simplu de facut - adunate de pretutindeni si verificate de o gospodina cu experienta. Muraturi in saramura sau în otet, aperitive, zacusca de toate felurile, salate, zarzavaturi pentru ciorbe, sosuri, ghiveciuri si alte mancaruri de legume, conserve de ciuperci, legume congelate si legume uscate, ba chiar pastrate in stare proaspata... Apoi, trecand la fructe, dulceturi, gemuri, serbeturi, compoturi, sucuri, siropuri si nectaruri, bauturi fermentate si distilate, lichioruri, fructe congelate si fructe uscate... Daca va luati in serios 'profesia' de gospodina, aveti ce face - incepand din primavara pana toamna tarziu. E mult de munca, de acord, dar avantajele sunt pe masura, iar Manualul, aparut acum intr-o noua editie, va ajuta sa deveniti mai eficiente.
Caracteristici
Titlu:
Manualul conservelor de casa
Autor:
Comanescu Mara
Editura:
Humanitas
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2003
Numar pagini:
178
Format:
13*20 cm
Comentarii la Manualul conservelor de casa
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.