Salate, de:
Salate
Cele mai bune retete pentru a savura o salata buna
- Ce trebuie sa stii despre laptuci, legume si alte ingrediente folosite la prepararea salatelor
- Ce sa cumperi, cum sa le pastrezi si cum sa le folosesti
- Cum sa le prepari si ce sosuri sa folosesti
- Retete clasice si retete inedite.
Acest lexicon al salatelor constituie o introducere in lumea bogata a salatelor - de la ingredientele de baza, la tehnicile cele mai importante de gatit, prin intermediul unor retete diverse. Toate retetele sunt insotite de o caseta continand informatii in rezumat privitoare la ingredientele de baza, gradul de dificultate si durata prepararii.
Cartea este structurata astfel:
verdeturi si salate
ingrediente
sosuri
retete clasice
salate verzi
verdeturi si salate de cruditati
salate de cartofi si paste fainoase
salate de orez si cereale
salate exotice
salate de fructe.
Caracteristici
Titlu:
Salate
Autor:
Editura:
All
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2000
Numar pagini:
296
Format:
Comentarii la Salate
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.