Bucataria Lui Antonio Passarelli, de: Antonio Passarelli
Nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa vad intr-un meniu de restaurant feluri de mancare de genul: spaghetti alla milanese sau spaghetti alla parmiggiana etc. Sunt mancaruri care nu exista!
Puteti sa va uitati in orice carte de bucate doriti... Pur si simplu, nu exista! Exista, in schimb, ragu alla bolognese, spaghetti alla pescadora ...
De n-ar fi Dan Bittman, care sa-mi ridice din cand in cand moralul, spunandu-mi ca nu sunt chiar grasan, ci doar un pic plinut, cred ca as fi de-a dreptul deprimat.
Si cum Dan, care mi-e ca un frate, imi spune mereu ca un bucatar trebuie sa fie... impozant, iata-ma aici gata sa va marturisesc spasit adevarul: sunt lasagnadependent!
Da, din pacate, nu ma multumesc, ca oricare altul, cu o portioara, ci duc o adevarata batalie cu tava de lasagne, pana la ultima imbucatura. E-adevarat ca eu inving intotdeauna si, pana la urma, tava ramane curata luna, dar trebuie sa recunosc ca nu-i deloc un joc de copii...
• fusilli ai gamberi e pomodorini
• minestrone di verdure
• spaghetti alla pescatora
• penne alla sorrentina
• tagliatelle con gamberi e scampi all'arancia
• spaghetti alla puttanesca
• penne mammarosa
• ragu della sposa
• farfalle con ortiche e spinaci
Caracteristici
Titlu:
Bucataria Lui Antonio Passarelli
Autor:
Antonio Passarelli
Editura:
Nemira
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
Emanuel Botezatu
An aparitie:
2005
Numar pagini:
80
Format:
Editie lux 165 x 220 mm
Comentarii la Bucataria Lui Antonio Passarelli
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.