Bucatarul se dezbraca... de secrete – 4. Leguminoase. Rizoto si cuscus. Paine

De: Jamie Oliver

Bucatarul se dezbraca... de secrete – 4. Leguminoase. Rizoto si cuscus. Paine

Editura: Curtea Veche

An aparitie: 2009

ISBN: 978-973-669-862-0

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

Bucatarul se dezbraca... de secrete – 4. Leguminoase. Rizoto si cuscus. Paine, de: Jamie Oliver

Jamie Oliver, cel mai popular bucatar din Marea Britanie, si-a castigat statutul de vedeta datorita cartilor publicate si emisiunii de televiziune The Naked Chef Bucatarul se dezbraca... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ, Times Magazine, Marie Claire si News of the World. In prezent, are propria revista culinara, numita Jamie Magazine.

Jamie a surprins prin inventivitate si, totodata, prin simplitatea retetelor. Modul sau neconventional de a gati, faptul ca nu folosea un limbaj incarcat de termeni gastronomici si talentul de povestitor au atras un public larg si au starnit curiozitatea. Astfel, Jamie Oliver a revolutionat felul in care britanicii priveau mancarea si gatitul si a ajuns sa fie cunoscut pretutindeni sub numele emisiunii care l-a consacrat, in care propunea retete savuroase si usor de preparat.

Jurnalul National si Curtea Veche Publishing va invita sa participati la o adevarata aventura culinara alaturi de Jamie, oferindu-va o gama larga de recomandari si retete inedite care va vor ajuta sa va bucurati din plin de cele mai bune ingrediente.

Vreme de 20 de saptamani, va punem la dispozitie solutia perfecta pentru a obtine gusturi indraznete!

Caracteristici

Titlu:

Bucatarul se dezbraca... de secrete – 4. Leguminoase...

Autor:

Jamie Oliver

Editura:

Curtea Veche

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

Zenovia Popa

An aparitie:

2009

Numar pagini:

64

Format:

19,5 × 24 cm

Bucatarul se dezbraca... de secrete – 4. Leguminoase. Rizoto si cuscus. Paine, de: Jamie Oliver

Fragmente

Comentarii la Bucatarul se dezbraca... de secrete – 4. Leguminoase. Rizoto si cuscus. Paine

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Bucatarul se dezbraca... de secrete – 4. Leguminoase. Rizoto si cuscus. Paine unui prieten

Carti de acelasi autor