Castelanul e servit, de: Carlo Ottaviano Cassana; Lapo Sagramoso
Daca deschidem usile bucatariilor din castelele italiene si alaturam savoarea si aromele meselor nobililor, ne ies in cale povesti si anecdote din viata aristocratiei: macaroanele care-i placeau Altetei Sale Regale Principele de Piemonte, fantoma bucatarului Giuseppe care lucra la Castelul Rivalta, betia care a salvat de la distrugere Vila Serego-Alighieri si multe altele.Din notitele bucatarilor si stapanilor castelelor, am recuperat o arta culinara care parea pierduta. Fascinantele retete din aceasta carte au parfumul istoriei.
Caracteristici
Titlu:
Castelanul e servit
Autor:
Carlo Ottaviano Cassana; Lapo Sagramoso
Editura:
House of Guides
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2007
Numar pagini:
152
Format:
140 x 205 - Coperta flexibila mm
Comentarii la Castelanul e servit
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.