Colesterolul, de: Dr. Pierre Ambrosi
Colesterolul este o componenta a corpului nostru, indispensabila vietii, dar excesul sau poate deveni daunator, deoarece favorizeaza obstructia progresiva a arterelor (ateroscleroza), care mareste riscul maladiilor cardiovasculare.
- Cum sa monitorizam colesterolemia?
- Cum sa facem analize?
- Care sunt riscurile bolilor cardiovasculare?
- Care sunt alimentele de evitat?
Acest ghid ofera raspunsuri la toate intrebarile referitoare la colesterol, atat pentru cei la care problemele au aparut deja, cat si in cazul celor care doresc sa adopte un stil de viata de prevenire a acestor probleme.
Caracteristici
Titlu:
Colesterolul
Autor:
Dr. Pierre Ambrosi
Editura:
Niculescu
Colectia:
Categoria cartii:
Alimentatie
Tradus de:
An aparitie:
2009
Numar pagini:
128
Format:
13x20 cm
Comentarii la Colesterolul
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.