Enciclopedie culinara, de: Traducator: Roxana Barsanu
De la aperitive la deserturi, Enciclopedia Culinara ofera o diversitate exceptionala de retete pentru intreaga familie.
Cartea cuprinde circa 700 de retete insotite de fotografii color si este structurata in 12 capitole:
antreuri si gustari;
cartofi;
paste fainoase;
legume;
salate;
carne;
peste;
vanat;
pasare;
tocane;
mancaruri savuroase;
deserturi.
Rasfoind-o veti descoperi o varietate de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare cat si festive, o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca prea mult timp in bucatarie; sugestii care va vor ajuta la pregatirea zilnica a mesei si la descoperirea unor preparate noi; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele, preparatele din carne si deserturile.
Ideala pentru cei ce vor sa incerce mereu retete noi, fie ei incepatori sau experimentati.
Caracteristici
Titlu:
Enciclopedie culinara
Autor:
Traducator: Roxana Barsanu
Editura:
All
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2000
Numar pagini:
480
Format:
Comentarii la Enciclopedie culinara
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.