Enciclopedie culinara

De: Traducator: Roxana Barsanu

Enciclopedie culinara

Editura: All

An aparitie: 2000

ISBN: 973-724-168-9

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

    Cumpara acum

Enciclopedie culinara, de: Traducator: Roxana Barsanu

De la aperitive la deserturi, Enciclopedia Culinara ofera o diversitate exceptionala de retete pentru   intreaga familie.

Cartea cuprinde circa 700 de retete insotite de fotografii color si este structurata in 12 capitole:

antreuri si gustari;
cartofi;
paste fainoase;
legume;
salate;
carne;
peste;
vanat;
pasare;
tocane;
mancaruri savuroase;
deserturi.

Rasfoind-o veti descoperi o varietate de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare cat si festive, o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca prea mult timp in bucatarie; sugestii care va vor ajuta la pregatirea zilnica a mesei si la descoperirea unor preparate noi; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele, preparatele din carne si deserturile.

Ideala pentru cei ce vor sa incerce mereu retete noi, fie ei incepatori sau experimentati.

Caracteristici

Titlu:

Enciclopedie culinara

Autor:

Traducator: Roxana Barsanu

Editura:

All

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

An aparitie:

2000

Numar pagini:

480

Format:

Enciclopedie culinara, de: Traducator: Roxana Barsanu

Fragmente

Comentarii la Enciclopedie culinara

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Enciclopedie culinara unui prieten