Hrana tamaduitoare, de: Sonja Carlsson
Nota editurii: Hildegard von Bingen si Sebastian Kneipp au fost printre primii care au inteles valoarea terapeutica a hranei. Si cu toate acestea, nu orice aliment sanatos este automat si un leac. Intre valoarea unui aliment pentru sanatatea noastra si valoarea sa terapeutica trebuie facuta o distinctie clara. Acest indreptar va releva uimitoarele posibilitati de vindecare cu ajutorul alimentelor. In plus mai sunt prezentate pe langa efectele curative pe care alimentele le dezvolta in interiorul organismului nostru si cele de care putem beneficia folosind extern, de exemplu sub forma de frectii, masti, cataplasme, bai sau comprese si aceleasi alimente.
Caracteristici
Titlu:
Hrana tamaduitoare
Autor:
Sonja Carlsson
Editura:
Gemma
Colectia:
Categoria cartii:
Tratamente naturiste/alternative
Tradus de:
An aparitie:
2005
Numar pagini:
136
Format:
Comentarii la Hrana tamaduitoare
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.