Mic tratat de management culinar

De: Daniel Mafteiu

Mic tratat de management culinar

Editura: Polirom

An aparitie: 2008

ISBN: 978-973-46-0992-5

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

Mic tratat de management culinar, de: Daniel Mafteiu

Romanul Mic tratat de management culinar reprezinta debutul editorial al lui Daniel Mafteiu.

"Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate. O extraterestra de 30 de ani, cu MBA la Paris, incearca sa-si initieze egalele, in maniera sistematica, in tainele managementului culinar. Luind in raspar jargonul stiintific, li se explica know-how-ul necesar fierberii unui ou sau, de pilda, modul cum poate fi recunoscuta bucataria intr-un apartament: este incaperea cu multe electrocasnice si fara WC. Extraterestrele nu sint altceva decit superfemeile manager de la multinationale, pentru care ciorbitele sint la fel de misterioase ca supa primordiala. Evident, din punct de vedere economic si social, ele vin din alta lume, asa ca isi merita numele. E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cind in cind va va pufni risul. Pericolul este ca, amintindu-va anumite scene, vi se poate intimpla acelasi lucru cind intrati in bucatarie sau mergeti la piata. Si stiti bine, nu e sanatos sa rizi de unul singur. Mai ales in spatiile publice." (Dan Lungu)

Caracteristici

Titlu:

Mic tratat de management culinar

Autor:

Daniel Mafteiu

Editura:

Polirom

Colectia:

Categoria cartii:

Literatura romana

Tradus de:

An aparitie:

2008

Numar pagini:

248

Format:

130 x 200 mm

Mic tratat de management culinar, de: Daniel Mafteiu

Fragmente

Comentarii la Mic tratat de management culinar

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Mic tratat de management culinar unui prieten

Din aceeasi categorie

ar putea sa-ti placa urmatoarele: