Pastele la Romani, de: Ileana Vasilescu, Ioana Irimiea
Povestea cosului sfintit de Paste - Noi retete pentru Postul Mare
Invierea Domnului este pentru crestinii ortodocsi cea mai importanta sarbatoare, de reintalnire cu traditiile, prilej de bucurie, de reunire cu familia si cu toti cei dragi. Si, romani fiind, este si un motiv de rasfat gastronomic. Iata de ce volumul Pastele la Romani aduna laolalta atat povestea sfintei sarbatori, cu simbolurile ei si indemnul la purificare sufleteasca si trupesca, cat si peste 150 de retete culinare, dedicate atat meselor din zilele de Paste, cat si lungii perioade de post care precede sarbatoarea.
Caracteristici
Titlu:
Pastele la Romani
Autor:
Ileana Vasilescu, Ioana Irimiea
Editura:
House of Guides
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2011
Numar pagini:
104
Format:
190mm x 220mm - Coperta flexibila
Comentarii la Pastele la Romani
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.