Porcul - Taiere, conservare, retete culinare

De: Nicolae Colea Olexiuc

Porcul - Taiere, conservare, retete culinare

Editura: Andreas

An aparitie: 2006

ISBN: 973-8332-15-X

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

    Cumpara acum

Porcul - Taiere, conservare, retete culinare, de: Nicolae Colea Olexiuc

Caracteristici

Titlu:

Porcul - Taiere, conservare, retete culinare

Autor:

Nicolae Colea Olexiuc

Editura:

Andreas

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

An aparitie:

2006

Numar pagini:

110

Format:

Porcul - Taiere, conservare, retete culinare, de: Nicolae Colea Olexiuc

Fragmente

Comentarii la Porcul - Taiere, conservare, retete culinare

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Porcul - Taiere, conservare, retete culinare unui prieten