Preparate la gratar

De: Ioana Irimiea

Preparate la gratar

Editura: House of Guides

An aparitie: 2010

ISBN:

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

Preparate la gratar, de: Ioana Irimiea

Aripioare Buffalo... Salata de legume fripte... Somn fript, cu sos dulce-picant... Pui pe cutie de bere... Cotlete de miel cu mustar... Vinete fripte cu sos de iaurt si menta... Frigarui de creveti si legume...

Prepararea carnii la gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar, vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill.

Iata circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.

Caracteristici

Titlu:

Preparate la gratar

Autor:

Ioana Irimiea

Editura:

House of Guides

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

An aparitie:

2010

Numar pagini:

144

Format:

145mm x 200mm - Coperta flexibila

Preparate la gratar, de: Ioana Irimiea

Fragmente

Comentarii la Preparate la gratar

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Preparate la gratar unui prieten

Carti de acelasi autor

Din aceeasi categorie

ar putea sa-ti placa urmatoarele: