Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene, de: Elisabeta Iorga, Marius Iorga
Alimentatia vegetariana - fie in varianta mai stricta, fie in cea care combina vegetalele cu lactate si oua, excluzand doar carnea - este recomandata din ce in ce mai des pentru beneficiile sale incontestabile, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de asigurare a sanatatii, bunei dispozitii si longevitatii.
Cartea de fata vine in sprijinul cititorilor care isi doresc sa adopte acest stil de viata, ajutandu-i sa alunge monotonia hranei de zi cu zi. Retetele propuse utilizeaza ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinandu-le pentru a crea o bucatarie savuroasa si mereu altfel. Deseori, fie numai si gandul la cate un preparat mai deosebit - autorii va propun numeroase retete de acest fel - ne stimuleaza apetitul si pofta de viata.
Asa cum si-au obisnuit deja cititorii, Elisabeta si Marius Iorga isi insotesc retetele de sfaturi, sugestii si note pentru diversificarea variantelor propuse si indica modalitati de combinare a diverselor feluri de mancare in alcatuirea meniurilor. Cartea lor se adreseaza in egala masura celor mai experimentati in ale bucatariei si novicilor, indrumarile date ghidandu-i pas cu pas pentru o reusita sigura.
Caracteristici
Titlu:
Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene
Autor:
Elisabeta Iorga, Marius Iorga
Editura:
Meteor Press
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2011
Numar pagini:
128
Format:
13x20
Comentarii la Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.