Editura: Paralela 45
An aparitie: 2006
ISBN: 973-697-870-2 / 978-973-697-87
Secretele Bucatariei Indiene, de: Sapnaa
Arta culinara în India se mosteneste din tata în fiu sau trece de la maestru la discipol, în ani de studiu. Ei pastreaza secretul asupra metodelor de preparare a retetelor, astfel încat a pregati un fel este ca si cum ai practica alchimia.
O alta consecinta a pastrarii secretului culinar este aceea ca majoritatea expertilor sunt specializati doar în cateva feluri de mancare. De aceea, nu este posibila alcatuirea unei enciclopedii a bucatariei indiene.
Retetele au fost în parte adaptate, astfel ca pregatirea lor sa poata fi posibila si în conditiile unei bucatarii romanesti. Experienta m-a facut sa înteleg cat de greu este pentru un non-indian sa pregateasca aceste retete, pe de o parte, pentru ca ingredientele sunt mai neobisnuite si, pe de alta parte, pentru ca modul de preparare e cumva diferit de cel cu care suntem noi obisnuiti. Am încercat sa descriu cu exactitate fiecare pas în parte pentru ca rezultatele obtinute sa poata fi excelente.
Caracteristici
Titlu:
Secretele Bucatariei Indiene
Autor:
Sapnaa
Editura:
Paralela 45
Colectia:
Categoria cartii:
Nefiltrate
Tradus de:
An aparitie:
2006
Numar pagini:
128
Format:
14 x 20
Comentarii la Secretele Bucatariei Indiene
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.