Secretele bucatariei manastiresti

De: Maica Sofronia

Secretele bucatariei manastiresti

Editura: Axel Springer

An aparitie: 2000

ISBN:

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

    Cumpara acum

Secretele bucatariei manastiresti, de: Maica Sofronia

Manastirile au reusit sa pastreze cultura gastronomica autentic romaneasca. Autentica, bineinteles, dar pe baza unei uimitoare deschideri catre nou. Bucataria romaneasca a primit cu oalele neacoperite toate inovatiile marilor bucatarii dimprejurul sau: din centrul Europei am primit afumaturile de porc si cea mai mare parte a mancarurilor bazate pe varza acra, in timp ce ghiveciurile, musacalele, pilafurile, sarmalele, imam baialdiul, drobul, baclavalele ori serbeturile ne-au venit din sud, de la otomani sau greci, iar incredibila diversitate a borsurilor s-a nascut din influenta ruseasca. Dar toate s-au romanizat de-a lungul secolelor, iar rezultatul este unic. Parte din el il puteti intalni in acest volum.

Caracteristici

Titlu:

Secretele bucatariei manastiresti

Autor:

Maica Sofronia

Editura:

Axel Springer

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

An aparitie:

2000

Numar pagini:

256

Format:

Secretele bucatariei manastiresti, de: Maica Sofronia

Fragmente

Comentarii la Secretele bucatariei manastiresti

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Secretele bucatariei manastiresti unui prieten

Carti de acelasi autor