TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

De:

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Editura: All

An aparitie: 2010

ISBN: 978-973-724-219-8

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • 139.90 RON

    Cumpara acum

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE, de:

Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti si sa intelegeti cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker siKevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

Caracteristici

Titlu:

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Autor:

Editura:

All

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

An aparitie:

2010

Numar pagini:

352

Format:

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE, de:

Fragmente

Comentarii la TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE unui prieten

Carti de acelasi autor

Din aceeasi categorie

ar putea sa-ti placa urmatoarele: