Caisul si piersicul

Autor:
Caisul si piersicul - L. Chira, V. Chereji, M. Roman - MAST
Detalii:
Cultura caisului a fost mult timp, privita cu neincredere, chiar considerata riscanta, datorita mai ales unor insusiri biologice legate de originea sa geografica: rezistenta slaba la ger, sensibilitatea la unele boli specifice, pieirea prematura a…
Editura
Autor

16.5

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2005
ISBN:
9789731822044
Recenzii
5/5

Descriere

Cultura caisului a fost mult timp, privita cu neincredere, chiar considerata riscanta, datorita mai ales unor insusiri biologice legate de originea sa geografica: rezistenta slaba la ger, sensibilitatea la unele boli specifice, pieirea prematura a pomilor in livada, sezonul scurt de maturare a fructelor si durata scurta de pastrare a acestora. In acest sens, cercetarile descrise in prezenta lucrare se doresc a fi o modesta contributie adusa la clarificarea unor aspecte din domeniul valorificarii caiselor.

Caisul si piersicul
de

Ar putea să îți placă și…

Exit mobile version