Conservarea prin uscare

Autor:
Conservarea prin uscare - Achim Samwald - MAST
Detalii:
CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…
Categorie
Editura

24

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2018
ISBN:
9786066490948
Recenzii
5/5

Descriere

CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi.
In carte veti gasi informatii pretioase: •despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare •despre uscare, depozitare si prelucrare •indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor • retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate

Conservarea prin uscare
de

Ar putea să îți placă și…

Exit mobile version