Autor:
Din istoria painii - Daniela Dosa - TEHNO-ART
Detalii:
Astazi painea a devenit un aliment atat de obisnuit, incat putini oameni isi mai pun intrebari despre istoria ei sau despre procesul de fabricatie. Chiar si painea din zilele noastre are o „poveste” care incepe…

10

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2009
ISBN:
9789731842677
Recenzii
5/5

Descriere

Astazi painea a devenit un aliment atat de obisnuit, incat putini oameni isi mai pun intrebari despre istoria ei sau despre procesul de fabricatie. Chiar si painea din zilele noastre are o „poveste” care incepe cu graul, materia prima, se continua cu macinarea lui, cu modul de preparare al painii si se incheie cu cateva sfaturi care ne ajuta sa alegem produsul pe care-l consumam zilnic.
Urmarind „povestea painii” si cateva expresii: „a-ti castiga painea”, „a-i lua painea de la gura” sau „painea noastra cea de toate zilele”, ne dam seama cat este de pretioasa. Cartea va prezinta cum se produce o paine si poate fi de real ajutor in cadrul activitatilor didactice din gradinite si scoli, fiind bogat ilustrata si avand un bogat continut din punct de vedere al informatiilor.

Din istoria painii
de

Ar putea să îți placă și…

Exit mobile version