Diverse » Bucatarie
-
Bucataria lumii
De: Smaranda Sburlan
Editura: Nemira, An aparitie: 1998
Mâine aveti invitati la masa pe care vreti sa-i impresionati cu orice pret. Mâncarea trebuie sa fie deosebita si cât mai exotica, modul în care o serviti ar fi bine sa creeze o atmosfera originala, iar o poveste din tara care v-a inspirat...
-
Condimente
De: Anne Iburg Traducere: Daniela Miscov
Editura: All, An aparitie: 2000
Tot ce doriti sa stiti despre condimente! Diversele lor arome si intrebuintari Informatii despre ingrediente, efecte si moduri de utilizare...
-
Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere
De: Ioana Burlacu
Editura: Cartea de buzunar, An aparitie: 2000
-
Retete in stil italian
De: N/a
Editura: Pro Editura, An aparitie: 2000
O carte de bucate incarcata de miresmele si aromele pamantului si de caldura soarelui. O cuprinzatoare selectie de retete emblematice pentru marea traditie gastronomica italiana si cele mai ispititoare contributii culinare regionale. Peste 250 de...
-
199 retete usoare si gustoase
De: Rodica-ecaterina Velescu
Editura: Amaltea, An aparitie: 2000
Inca o carte de bucate? Da, dar nu una oarecare. Scrisa de un maestru bucatar, cartea este extrem de practica: ofera cantitati precise si timpi exacti de preparare, iar limbajul nu este "asezonat" cu termeni specifici de bucatarie, ceea ce face...
-
Retetele pentru petrecerile copiilor
De: Elisabeta Iorga
Editura: Cartea de buzunar, An aparitie: 2000
-
Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca
De: Pino Correnti
Editura: Pro Editura, An aparitie: 2000
Retete galante din toata lumea Gheisele din Japonia, mulatrele din insule, prostituatele sacre din India, bucatarii personali al regilor din Antichitate cultiva, de cinci mii de ani rafinamentele amorului. Pino Correnti din Sicilia, proprietarul unui...
-
Ospete vanatoresti
De: Maria Dobrescu
Editura: Amaltea, An aparitie: 2000
Prin lucrarea Mariei Dobrescu, "Ospete vanatoresti", avem acces la lumea fascinanta a alchimiilor gastronomice. Colaborand cu unii dintre cei mai renumiti bucatari ai Bucurestiului, autoarea reuseste sa dezvaluie celor pasionati de preparatele...