Diverse » Bucatarie
-
BEREA. GHID COMPLET: ISTORIE, PRELUCRARE, DEGUSTARE...
De:
Editura: Art, An aparitie: 2008
Sa descoperim impreuna lumea berii sub toate aspectele sale: istorie, prelucrare, degustare, combinatii gastronomice. Peste 200 de beri din lumea intreaga sunt descrise, comentate si ilustrate in 450 de imagini color.
-
1001 retete culinare
De: ***
Editura: Litera International, An aparitie: 2008
Un periplu gastronomic pe cele sapte continente, cu detalii savuroase despre tot ceea ce tine de arta culinara si nu numai... Mancarea noastra de toate zilele este o necesitate, dar si o arta. Mancarea e cultura in egala masura cu un spectacol sau cu...
-
Arta culinara sau bucataria in Roma antica
De:
Editura: , An aparitie: 2003
Arta culinara a lui Apicius este singura carte de bucate pastrata integral din Antichitate. Carte este un manual de bucatarie antic, cuprinzand numeroase retete. Editia cuprinde in paralel ti textul original latinesc.
-
Istoria gustului
De: ***
Editura: Vellant, An aparitie: 2008
Istoria gustului este prima carte care discuta realizarile culinare ale diferitelor civilizatii, din trecut si prezent, descoperirile de ultima ora din istoria mondiala a gastronomiei, aruncand o noua lumina asupra placerii de a manca. Rezultatul...