O carte-jurnal care se adreseaza celor carora le place sa incerce retete noi, moderne sau dimpotriva traditionale. Cartea este structurata pe capitole: aperitive, supe si ciorbe, feluri principale si deserturi.
Fiecare capitol are o reteta propusa, dar si multe pagini liniate care asteapta sa fie completate cu retete fabuloase culese, copiate, auzite de la cunoscatori sau pur si simplu adaptate de posesoarea (sau de ce nu, posesorul) acestui „jurnal gastronomic”. Aparut in conditii grafice deosebite poate constitui un cadou util, elegant si potrivit pentru orice ocazie.
Diakrisis . Yearbook of Theology and Philosophy Vol.1: Immanence and Transcendence Din cuprins: • Immanence… Vezi produsul >>
La Santa Trinita nella pittura italiana dal Trecento al Seicento. Sfanta Treime in pictura italiana… Vezi produsul >>
Ignoranta emotionala. Stiinta din spatele a ceea ce simtim si motivele care stau la baza… Vezi produsul >>
Indumnezeirea persoanei. Revelatia sacrului in traditiile monoteiste: O hermeneutica a teologiei comparate Indumnezeirea nu este… Vezi produsul >>
Gresia albastra (roman holografic) Volumul intai ...E un text incitant, paradoxal, copiind o realitate posibila… Vezi produsul >>
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a Acest manual scolar este aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei… Vezi produsul >>