Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care Laura Cosoi le indrageste – feluri de mancare pe care le prepara adesea,…
Este atat de placut sa deschizi un borcan de muraturi, chutney sau sos de chili pregatite in casa, stiind ca fiecare ingredient a fost prelucrat in bucataria ta si ca toata prospetimea produselor culese din…
Cartea noastra de bucate, fara dogme si ambiguitati, va introduce in filosofia gustului, fara carne si peste, intr-o perfecta armonie a traditiei, integrarii si alimentatiei moderne. In aceste pagini, bogate in retete si foarte multe…
Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera…
Sanda Marin – Carte de bucate. Editie integrala In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa….
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate,…
Aceasta carte corespunde intru totul exigentelor pe care le au cititorii mei: mancare foarte rapida, gustoasa, nutritiva, ce se poate savura in fiecare zi a saptamanii. Elaborarea acestor retete a fost o experienta complet noua…
Patru castele in patru anotimpuri. Carte regala de bucate – O calatorie culinara Acest volum este deopotriva o incursiune prin castelele regale ale Romaniei si o colectie de retete culinare savuroase, in care ingredientele specifice…
CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…
Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor. Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile.Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti avea…
Brutaria de acasa.Chifle, cornuri, batoane, covrigi, minibaghete si multe altele Christian Ofner isi doreste ca oamenii sa „savureze” in adevaratul sens al cuvantului mestesugul coacerii painii. Acesta tine cursuri de preparare a produselor de panificatie,…
O desavarsita introducere in arta vinului, o abordare practica si candida, cu grafica profesionista, inteligenta si vibranta, care simplifica informatia complexa, astfel incat orice novice va putea alege vinul potrivit pentru cele mai rafinate companii….