Fara sa exageram, putem afirma ca marul este fructul care insoteste istoria omenirii, el aparand in numeroase legende si opere de arta. In Europa marul creste aproape peste tot, fiind cultivat de secole, fructul sau fiind un aliment cunoscut si indragit de toata lumea.
Acest fruct exista in mii de soiuri, este delicios si aspectuos in diverse mancaruri si are efecte terapeutice recunoscute si apreciate. In aceasta carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile acestor fructe atat de indragite.
In introducere veti afla date despre istoricul marului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor si domeniile lor de utilizare. Partea a doua cuprinde o colectie de retete culinare cu marul in prim-plan, incepand de la salate gustoase, supe, preparate din carne si peste si incheind cu prajituri savuroase cu mere.
Diakrisis . Yearbook of Theology and Philosophy Vol.1: Immanence and Transcendence Din cuprins: • Immanence… Vezi produsul >>
La Santa Trinita nella pittura italiana dal Trecento al Seicento. Sfanta Treime in pictura italiana… Vezi produsul >>
Ignoranta emotionala. Stiinta din spatele a ceea ce simtim si motivele care stau la baza… Vezi produsul >>
Indumnezeirea persoanei. Revelatia sacrului in traditiile monoteiste: O hermeneutica a teologiei comparate Indumnezeirea nu este… Vezi produsul >>
Gresia albastra (roman holografic) Volumul intai ...E un text incitant, paradoxal, copiind o realitate posibila… Vezi produsul >>
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a Acest manual scolar este aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei… Vezi produsul >>