33 de retete autentice din perioada 1914-1973 Sa ne bucuram si mai mult de fructele de sezon pregatind aceste retete istorice de prajituri cu fructe, retete autentice din perioada 1914-1973!33 de retete istorice de prajituri…
Brutaria de acasa.Chifle, cornuri, batoane, covrigi, minibaghete si multe altele Christian Ofner isi doreste ca oamenii sa „savureze” in adevaratul sens al cuvantului mestesugul coacerii painii. Acesta tine cursuri de preparare a produselor de panificatie,…
Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor. Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile. Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti…
Aceasta carte este incununarea a 17 ani de munca in care m-am straduit sa rafinez o serie de retete uimitoare, insotite de sfaturi si trucuri care va vor fi de folos de fiecare data cand…
Bucatarie andaluza din vremea califatului Almohad (secolulu al XIII-lea). Cateva retete alese din cartea de bucate in Magreb si Andaluzia in vremea Almohazilor. Lucrarea a fost compilata de un scrib undeva dupa anul 1400, si…
Pentru cei care se simt pierduti in avalansa de informatii despre nutritie si cauta acea carte care ii va indruma catre un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie cotidiana constand in legume si…
Otet si mustar, produse pregatite in casa Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate timp indelungat in contact cu oxigenul se vor transforma in otet. Informatii…
Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor.Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile.Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati….
De la cabaretele pline de placeri interzise pana la pivnitele Josephinei, vinul se face complicele sutelor de istorii mici care se joaca in umbra celei mari. Parcurgand Quebecul, Malta, Portugalia, Caucazul etc., in voia razboaielor…
Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu-i deloc usoara….
Marea sarbatoare a Nasterii Domnului este praznuita nu doar in lacasurile sfinte, ci si in cuhniile insufletite de focul nestins al cuptorului! Ritualul aproape pagan al taierii porcului este dublat de o veritabila simfonie culinara,…