Chefi de Romania

Autor:
Chefi de Romania - Daniela Sima - EDITURA CREATOR
Detalii:
Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat Avem o bucatarie veche fabuloasa, dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala – asa cum ne este…

80

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2018
ISBN:
6426308002418
Recenzii
5/5

Descriere

Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat Avem o bucatarie veche fabuloasa, dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita.
Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala – asa cum ne este ea intiparita in minte – dispare. Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva.
Ele pot convietui linistite impreuna – Nico Lontras A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie – Ciprian Nicolescu In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine.Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle.
– Rober Voicu Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu.
Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie.Inoveaza, nu imita! – George Craciun La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu „Nu”, sa nu se faca….
dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa.
– Claudio Costea

Chefi de Romania
de

Ar putea să îți placă și…

Exit mobile version