Editia de fata reuneste pentru prima oara articolele publicate de Al. O.
Teodoreanu in cadrul rubricilor „Cronica gastronomica”, „Gastronomice”, „Din carnetul unui gastronom”, sustinute sapatamanal, de-a lungul anilor, in „Adevarul literar si artistic” (1933-1934), „Glasul patriei” (1954-1964), si, sporadic, in „Bilete de papagal” (1928), „Lumea” (1930), „Magazinul” (1933), „Vremea” (1934), „Almanahul timpului” (1943), ca si cele aparute in „Tribuna” (1957, 1972). Adresandu-se unui public larg, aceasta editie este insotita de un aparat explicativ compus din note, un „Mic dictionar de bauturi” si „Glosar”, menite sa faciliteze lectura.
Diakrisis . Yearbook of Theology and Philosophy Vol.1: Immanence and Transcendence Din cuprins: • Immanence… Vezi produsul >>
La Santa Trinita nella pittura italiana dal Trecento al Seicento. Sfanta Treime in pictura italiana… Vezi produsul >>
Ignoranta emotionala. Stiinta din spatele a ceea ce simtim si motivele care stau la baza… Vezi produsul >>
Indumnezeirea persoanei. Revelatia sacrului in traditiile monoteiste: O hermeneutica a teologiei comparate Indumnezeirea nu este… Vezi produsul >>
Gresia albastra (roman holografic) Volumul intai ...E un text incitant, paradoxal, copiind o realitate posibila… Vezi produsul >>
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a Acest manual scolar este aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei… Vezi produsul >>