Delicatese de Craciun contine retete ilustrate pas cu pas Cuprins: • Supa de fazan cu piscoturi cu cascaval • Supa de vin cu stafide • Piept de rata cu varza calita si galuste cu mac • Supa de telina • Branza cu somon si capere • Supa de portocale cu galuste pufoase • Cotlet de porc in crusta crocanta • Clatite cu legume • Ciuperci umplute cu pireu de castane, servite cu budinca de dovleac si sos de gutui • Piept de curcan umplut cu nuca si servit cu ceapa cu scortisoara • Telina in crusta de nuci, cu dovleac si cu sos de curmale • Macrou afumat cu budinca de sfecla rosie • Tocanita de vita cu foitaj umplut cu cartofi • Piept de pui cu portocale si ghimbir • Pui cu migdale, servit cu compot de fructe uscate.
Diakrisis . Yearbook of Theology and Philosophy Vol.1: Immanence and Transcendence Din cuprins: • Immanence… Vezi produsul >>
La Santa Trinita nella pittura italiana dal Trecento al Seicento. Sfanta Treime in pictura italiana… Vezi produsul >>
Ignoranta emotionala. Stiinta din spatele a ceea ce simtim si motivele care stau la baza… Vezi produsul >>
Indumnezeirea persoanei. Revelatia sacrului in traditiile monoteiste: O hermeneutica a teologiei comparate Indumnezeirea nu este… Vezi produsul >>
Gresia albastra (roman holografic) Volumul intai ...E un text incitant, paradoxal, copiind o realitate posibila… Vezi produsul >>
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a Acest manual scolar este aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei… Vezi produsul >>