In cartea sa, Dieta fara gluten , Davis prezinta adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor, graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse.
In consecinta, aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr.
Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. In sfarsit, dr.
Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facand-o sa devina permanenta.
Care informatii sunt adevarate? • O destinatie estivala in Imperiul Roma •Un oras ingropat timp… Vezi produsul >>
Cadoul care se daruieste de doua ori si se foloseste generatii intregi. Cartea este pe… Vezi produsul >>
Patruzeci de povestiri istorice pline de har si invataturi se adreseaza in primul rand elevilor… Vezi produsul >>
Pachetul contine titlurile: • Paffi. Puiul de dragon la scoala(28 pagini) •Paffi. Puiul de dragon… Vezi produsul >>
Pachetul contine titlurile: • Poveste de Craciun(96 pagini) • Oliver Twist (96 pagini) • Vechiul… Vezi produsul >>
Descopera micile aventuri din aceasta carticica distractiva. Cauta si gaseste autocolantele lipsa de la fiecare… Vezi produsul >>