Aceasta este o introducere scurta, distractiva si iluminatoare in istoria si cultura cafelei, de la originile modeste ale boabelor de cafea in nord-estul Africii, in urma cu mai bine de un mileniu, pana la ceea ce reprezinta astazi: un fenomen global savurat in toata lumea. Filosofia cafelei este cadoul perfect pentru toti iubitorii de cafea si include capitole despre ascensiunea cafenelelor, interdictiile legale asupra cafelei, dominatia Braziliei in comertul mondial cu cafea si nasterea espresso-ului.
De asemenea, exploreaza variatiile de gust si tehnicile de preparare, cu un ton accesibil si captivant. Iti place cafeaua?
Afla povestea ei fascinanta in Philosophy of Coffee ! De la originile boabelor in nord-estul Africii, acum peste un mileniu, pana la transformarea cafelei intr-un fenomen global, aceasta carte dezvaluie istoria, cultura si impactul cafelei asupra lumii.
Descopera povesti despre ascensiunea cafenelelor, interdictiile asupra cafelei, dominatia Braziliei in comertul mondial si nasterea espresso-ului. In plus, te poti bucura de explicatii despre aromele si tehnicile de preparare, prezentate intr-un stil captivant si accesibil.