Inginerie gastronomica. Tratat de teoria gastronomiei si practica gastro industriei In lantul actului alimentar, dupa sectorul agricol si cel de industrie alimentara urmeaza, cu cea mai mare valoare adaugata, sectorul distinct de gastro industrie.
Exprimarea stiintifica, tehnica si manageriala a acestuia este sustinuta de noul demers de Inginerie gastronomica . Prin aspecte teoretice si practice este subliniata importanta productiei culinare, conceptualizarea activitatilor alimentatiei bioarmonizate si a sistemului de restauratie cu toate tipurile sale de unitati de alimentatie publica, avand in prim plan industria restaurantelor.
Abordarea multidisciplinara la nivel de inginerie a gastronomiei poate solutiona tintele majore ale lumii de azi pe linia calitatii hranei, a sanatatii si longevitatii, dincolo de gatit si de retetele din cartile de bucate, atat de raspandite. In acest sens, mentionam doar cateva din directiile stiintifice analizate, regasite in inovarea culinara: gastronomia moleculara, nutrigenomica, gastronomia sanogena, digitalizare & IA etc., cu aplicatii tehnologice in bucatariile clasice pana la Haute cuisine , dar si in tendintele culinare moderne de excelenta, fusion, gastronomie personalizata s.a.
Care informatii sunt adevarate? • O destinatie estivala in Imperiul Roma •Un oras ingropat timp… Vezi produsul >>
Cadoul care se daruieste de doua ori si se foloseste generatii intregi. Cartea este pe… Vezi produsul >>
Patruzeci de povestiri istorice pline de har si invataturi se adreseaza in primul rand elevilor… Vezi produsul >>
Pachetul contine titlurile: • Paffi. Puiul de dragon la scoala(28 pagini) •Paffi. Puiul de dragon… Vezi produsul >>
Pachetul contine titlurile: • Poveste de Craciun(96 pagini) • Oliver Twist (96 pagini) • Vechiul… Vezi produsul >>
Descopera micile aventuri din aceasta carticica distractiva. Cauta si gaseste autocolantele lipsa de la fiecare… Vezi produsul >>