Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor imbogati carnea de pui cu arome specifice fiecarui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere si insotit de castane, prune uscate sau varza murata.
Primavara, il veti regasi alaturi de mazare proaspata, spanac sau mango. Vara, tarhonul si busuiocul, usturoiul si rosiile vor prelua stafeta in turneul savorilor.
Toamna, ciupercile si strugurii vor naste alte gusturi deosebite. In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice.
Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati
Diakrisis . Yearbook of Theology and Philosophy Vol.1: Immanence and Transcendence Din cuprins: • Immanence… Vezi produsul >>
La Santa Trinita nella pittura italiana dal Trecento al Seicento. Sfanta Treime in pictura italiana… Vezi produsul >>
Ignoranta emotionala. Stiinta din spatele a ceea ce simtim si motivele care stau la baza… Vezi produsul >>
Indumnezeirea persoanei. Revelatia sacrului in traditiile monoteiste: O hermeneutica a teologiei comparate Indumnezeirea nu este… Vezi produsul >>
Gresia albastra (roman holografic) Volumul intai ...E un text incitant, paradoxal, copiind o realitate posibila… Vezi produsul >>
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a Acest manual scolar este aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei… Vezi produsul >>