Acasa/

/

Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun

Autor:
Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun - Jamie Oliver - CURTEA VECHE
Detalii:
Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in…
Categorie
Editura
Autor

118.75

125
LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2007
ISBN:
5948486005216
Recenzii
5/5

Descriere

Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in acelasi timp, valabila azi si pentru totdeauna.
Indiferent daca sunteti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, va stau la dispozitie o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii veti da gata pe membrii familiei si pe oaspeti. Cartea contine si informatii despre echipamentele de care consider ca aveti nevoie in bucataria dvs., sfaturi despre cum sa recunoasteti si sa gatiti diferite tipuri de carne, precum si sugestii privind cumpararea unor produse de cea mai buna calitate.
Avand in vedere faptul ca se consuma din ce in ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist ca oamenii nu mai au suficienta incredere in ei ca sa gateasca. Acum e momentul sa va afirmati si sa duceti mai departe fantastica dvs.
mostenire culinara! Si stiti ceva?
De vreme ce oricum o sa mancati de trei ori pe zi tot restul vietii dumneavoastra, poate n-ar fi rau sa invatati sa gatiti bine si cu placere! Asa ca suflecati-va manecile si lasati-ma sa va ajut.
P.S. Apropo, ar trebui sa va bucurati ca ati cumparat aceasta carte, deoarece fiecare banut rezultat din vanzarea ei va fi investit in a-i instrui si inspira pe tinerii defavorizati din toata lumea sa-si faca o cariera in domeniul culinar prin intermediul fundatiei Fifteen.
Va multumesc din partea lor.

Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun
de

Ar putea să îți placă și…

  • Macaroanele, dar nu numai ele! - Alexandre Dumas - VENUS

    Macaroanele, dar nu numai ele!

    De

    Editura

    Hranitoare, la indemana tuturor si ca pret si pentru ca le gasesti la tot pasul, satioase, macaroanele si toate celelalte preparate fainoase asemanatoare lor sunt o mancare rapida, ieftina, gustoasa, usor de facut. Cartea contine…

    Pret:

    3 LEI
  • Ce Gatim, Cum Gatim - Henry-Paul Pellaprat - VENUS

    Ce Gatim, Cum Gatim

    De

    Editura

    Pret:

    5 LEI
  • Delicii in otet, ulei si alcool - Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer - MAST

    Delicii in otet, ulei si alcool

    De

    Editura

    Delicii in otet, ulei si alcool – Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer, Christine Mahringer-Eder, Anna Obermayr Prin intermediul cartii Delicii in otet, ulei si alcool va invitam sa (re)descoperiti muraturile in toate varietatile lor….

    Pret:

    20.5 LEI
  • Mousse la minut - RAO

    Mousse la minut

    De

    Editura

    Va e pofta de un desert savuros si usor de pregatit? Noi avem solutia! Fie ca sunt din ciocolata, cu iaurt, capsuni sau banane, mousse-urile sunt intotdeauna la mare cautare. Cu aceste deserturi intr-adevar rafinate…

    Pret:

    28.99
    21.74 LEI
  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare - Josef Pischl - MAST

    Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    20 LEI
  • Bucataria medievala andaluza - PAIDEIA

    Bucataria medievala andaluza

    De

    Editura

    Bucatarie andaluza din vremea califatului Almohad (secolulu al XIII-lea). Cateva retete alese din cartea de bucate in Magreb si Andaluzia in vremea Almohazilor. Lucrarea a fost compilata de un scrib undeva dupa anul 1400, si…

    Pret:

    54 LEI
  • Vinuri de poveste din Champagne, Bordeaux, Toscana si Rioja - Gratzian Margarit, Dan-Silviu Boerescu - CARUSEL

    Vinuri de poveste din Champagne, Bordeaux, Toscana si Rioja

    De

    Editura

    „Vinul este un poem intr-o sticla!” Stratificarea sociala a presupus stabilirea permanenta a unor standarde de calitate, dependente nu doar de tehnica prin care mustul se metamorfoza in alcool rafinat, ci si, de la bun…

    Pret:

    49.9 LEI
  • Berea, izvor de sanatate - Manfred Walzl, Michael Hlatky - DATAGROUP

    Berea, izvor de sanatate

    De

    Editura

    Berea – izvor de sanatate este o carte ce n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunei familii. De secole, berea a trecut de la aliment, la bautura racoritoare, la bautura alcoolica savurata la chefuri, iar…

    Pret:

    30 LEI
  • Trandafiri din mar si mici foitaje - RAO

    Trandafiri din mar si mici foitaje

    De

    Editura

    Ati auzit deja vorbindu-se de noua moda culinara si de foitaje, vedetele experientei finger food. Va veti da repede seama ca nu exista ceva mai incitant! Taiati, intindeti, rulati, coaceti… Nimic mai simplu! Aceasta carte…

    Pret:

    28.99
    21.74 LEI
  • Cuisine medievale francaise - Plats De Diande - PAIDEIA

    Cuisine medievale francaise

    De

    Editura

    Pret:

    80 LEI
  • Otet si mustar - Andreas Fischerauer - MAST

    Otet si mustar

    De

    Editura

    Otet si mustar, produse pregatite in casa Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate timp indelungat in contact cu oxigenul se vor transforma in otet. Informatii…

    Pret:

    20 LEI
  • Carte de bucate de la manastirile din Grecia - SOPHIA

    Carte de bucate de la manastirile din Grecia

    De

    Editura

    Carte de bucate de la manastirile din Grecia de Paola Psarrou, Manastirea Bura „…Un excelent indrumator in arta culinara: putine ingrediente, un proces simplu, un rezultat plin de gusturi imbietoare, amintind de Orient, dar atingand…

    Pret:

    35 LEI