Acasa/

/

Jamila Cuisine

Autor:
Jamila Cuisine - Geanina Staicu-Avram - CURTEA VECHE
Detalii:
Jamila Cuisine. Cele mai iubite retete Vol.1 Povestea proiectului JamilaCuisine a inceput in 2012. Timizi si cu resurse minime, am purces in ceea ce urma sa se dovedeasca a fi cea mai frumoasa aventura din…
Categorie
Editura
Autor

57

60
LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
9786065889026
Recenzii
5/5

Descriere

Jamila Cuisine. Cele mai iubite retete Vol.1 Povestea proiectului JamilaCuisine a inceput in 2012.
Timizi si cu resurse minime, am purces in ceea ce urma sa se dovedeasca a fi cea mai frumoasa aventura din viata noastra de pana acum. Am muncit enorm, am mai si gresit, insa am continuat sa facem exact ce ne place mai mult: retete video, infatisate pas cu pas, pentru toti cei care ne urmaresc activitatea si ne indragesc.
Desi intotdeauna voi va bucurati de retetele noastre in forma finala, in spatele acestora sta o munca pe care putini si-o pot imagina. Dar ce inseamna o reteta JamilaCuisine?
O reteta JamilaCuisine presupune cel putin 20 de boluri de spalat, intre 6 si 12 ore de filmari, alte 12-16 ore de montaj si editare. In plus, o reteta video inseamna machiaj refacut adesea, bluzite si sorturi perfect calcate si o rabdare fara limite.
Pe langa toate acestea, o reteta video necesita pasiune, multa daruire si o dragoste nemasurata pentru arta culinara. Cartea de fata reprezinta pentru noi un vis implinit.
Ne-am dorit sa va putem oferi o varianta tiparita a celor mai apreciate retete si, fireste, suntem extrem de bucurosi ca am izbutit. Ce puteti gasi in aceasta carte?
In primul rand, retete savuroase, usor de pus in practica si pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare facute dupa un retetar strict, nici creatiile unui bucatar renumit.
Sunt retete ce pot fi gatite de oricine, retetele mamelor si ale bunicelor noastre, retete demne de a fi cunoscute de toata lumea si, nu in ultimul rand, retete care sa adune in jurul mesei intreaga familie.

Jamila Cuisine
de

Ar putea să îți placă și…

  • Gateste din inima. Retete delicioase si sanatoase - Denisa Ratulea - CURTEA VECHE

    Gateste din inima. Retete delicioase si sanatoase

    De

    Editura

    Pentru cei care se simt pierduti in avalansa de informatii despre nutritie si cauta acea carte care ii va indruma catre un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie cotidiana constand in legume si…

    Pret:

    54
    51.3 LEI
  • Prajituri si alte deserturi de casa - Sanda Stanciu - ANTEEA

    Prajituri si alte deserturi de casa

    De

    Editura

    Daca va e pofta de ceva dulce si ati dori sa pregatiti un desert simplu, dar delicios, din ingrediente la indemana, alegeti o reteta din acest caiet. Sunt 42 retete vechi, traditionale, care se pregateau…

    Pret:

    15.9 LEI
  • Bucataria medievala andaluza - PAIDEIA

    Bucataria medievala andaluza

    De

    Editura

    Bucatarie andaluza din vremea califatului Almohad (secolulu al XIII-lea). Cateva retete alese din cartea de bucate in Magreb si Andaluzia in vremea Almohazilor. Lucrarea a fost compilata de un scrib undeva dupa anul 1400, si…

    Pret:

    54 LEI
  • Retete istorice. Dulciuri cu ciocolata de Craciun - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice. Dulciuri cu ciocolata de Craciun

    De

    Editura

    33 de retete autentice din perioada 1908-1971 De Craciun, sa sarbatorim cu dragoste si pace Nasterea Domnului alaturi de cei dragi, rasfatandu-ne cu dulciuri cu ciocolata pregatite dupa aceste retete istorice, retete autentice din perioada…

    Pret:

    20 LEI
  • Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei - Tothne Libor Maria - CASA

    Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei

    De

    Editura

    Noua aparitie a Editurii Casa, volumul Fii Brutar La Tine Acasa, se adreseaza tuturor celor care vor sa-si rasfete simturile cu o paine facuta chiar de ei. Fie ca esti amator, fie ca esti profesionist,…

    Pret:

    79
    75.05 LEI
  • Istoria sticlei de vin - Jean-Robert Pitte - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Istoria sticlei de vin

    De

    Editura

    Presedinte al Academiei Vinului din Franta si presedinte al Societatii de Geografie, Jean-Robert Pitte este specialist in geografie culturala. De la Istoria peisajului francez (1983) pana la Bordeaux-Bourgogne. Pasiunile rivale (2007), el realizeaza de treizeci…

    Pret:

    49.9
    37.42 LEI
  • Vinul - C.A. Alboniti - VENUS

    Vinul

    De

    Editura

    Iata-va, dragii mei, scapati si de rusinea de-a va numi „betivi”, si de teama de a va distruge ficatul din cauza vinului. Bautura naturala si sanatoasa, pe care grecii o obtineau framantand strugurii, stransi intr-un…

    Pret:

    3 LEI
  • Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare Vol.1 - Asociatia Romana de Educatie in Alergii - EDITURA CREATOR

    Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare Vol.1

    De

    Editura

    Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare. Povesti despre gatitul reinventat Vol.1 Sa fii mama unui copil care sufera de alergii alimentare severe poate fi una dintre cele mai grele provocari. Din…

    Pret:

    88 LEI
  • Bucataria romaneasca la masa Europei - Maria Cristea Soimu - PARALELA 45

    Bucataria romaneasca la masa Europei

    De

    Editura

    Exista o zicala: cei care mananca impreuna… raman impreuna. Din vremuri stravechi, la aceeasi masa s-au asezat prietenii, vecinii, aliatii. Gastronomia este, asadar, un mijloc de impacare si o sursa de conexiuni interculturale. In cartea…

    Pret:

    70 LEI
  • Conservarea prin uscare - Achim Samwald - MAST

    Conservarea prin uscare

    De

    Editura

    CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…

    Pret:

    24 LEI
  • Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider - MAST

    Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

    De

    Editura

    De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate,…

    Pret:

    29 LEI
  • Marmiton. Ce mancam azi? in 365 zile - DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

    Marmiton. Ce mancam azi? in 365 zile

    De

    Editura

    Retete usoare, pentru gurmanzi pofticiosi. Secrete culinare dezvaluite in 365 de supersfaturi! Acest minicalendar va ofera retete absolut delicioase pentru fiecare zi din an. Ca bonus, veti descoperi liste cu produse de sezon (fructe, legume,…

    Pret:

    69
    65.55 LEI