Acasa/

/

Paste

Autor:
Paste - Academia Barilla - METEOR PRESS
Detalii:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…
Categorie
Editura
Autor

35

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
9786068653839
Recenzii
5/5

Descriere

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Pastele sunt placerea suprema a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebreaza nu numai experienta si creativitatea in bucatarie, ci si bucuria de a petrece mai mult timp in jurul mesei.
Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventura mereu inedita de forme, culori, arome si stiluri. Ele sparg granitele in materie de metode de gatit, istorie si „acompaniamente” culinare.
Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, incepand cu Italia, unde au devenit, practic, un monument national inchinat asa-zisei la dolce vita. In bucataria italiana, pastele pot suporta practic un numar infinit de combinatii.
Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; framantate cu ou, ca in regiunile nordice, sau fara ou, ca in cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese in functie de forma pastelor si de tipul ocaziei: posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate, mai ales ca sosul potrivit poate transforma pastele intr-o salata racoritoare de vara sau un deliciu cald, de iarna.

Paste
de

Ar putea să îți placă și…

  • Calatorie culinara prin bucataria romaneasca traditionala - Liliana Moisan Bolbol - GALAXIA GUTENBERG

    Calatorie culinara prin bucataria romaneasca traditionala

    De

    Editura

    Cele mai iubite retete din bucataria romaneasca traditionala sunt prezentate aici pentru cei care doresc sa ne cunoasca gastronomia: turisti, straini interesati de aceasta parte delicioasa a culturii noastre, romani plecati demult care poate au…

    Pret:

    65 LEI
  • Jamila Cuisine Vol.3 - Geanina Staicu-Avram - CURTEA VECHE

    Jamila Cuisine Vol.3

    De

    Editura

    Jamila Cuisine. Cele mai iubite retete Vol.3 Aventura Jamila Cuisine continua cu volumul III , o noua colectie de retete delicioase si variate care acopera o gama larga de preparate, de la aperitive si supe…

    Pret:

    65 LEI
  • Berea artizanala - Greg Hughes - CASA

    Berea artizanala

    De

    Editura

    Berea artizanala. Cum sa stapanesti arta fabricarii berii la domiciliu Cartea Berea artizanala – Cum sa stapanesti arta fabricarii berii la domiciliu , vine in ajutorul acelora care doresc sa-si pregateasca singuri licoarea mult agreata….

    Pret:

    89
    84.55 LEI
  • Bucataria romaneasca la masa Europei - Maria Cristea Soimu - PARALELA 45

    Bucataria romaneasca la masa Europei

    De

    Editura

    Exista o zicala: cei care mananca impreuna… raman impreuna. Din vremuri stravechi, la aceeasi masa s-au asezat prietenii, vecinii, aliatii. Gastronomia este, asadar, un mijloc de impacare si o sursa de conexiuni interculturale. In cartea…

    Pret:

    70 LEI
  • Larousse: Deserturi cu fructe - RAO

    Larousse: Deserturi cu fructe

    De

    Editura

    60 de retete cu fructe pentru marea desfatare a gurmetilor – salate defructe proaspete, compoturi, tarte, fructe gratinate, crumble, serbeturisi multe altele….

    Pret:

    25
    18.75 LEI
  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare - Josef Pischl - MAST

    Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    20 LEI
  • Bucataria ortodoxa pentru posturile de peste an si pentru sarbatori - SOPHIA

    Bucataria ortodoxa pentru posturile de peste an si pentru sarbatori

    De

    Editura

    Mancarea gustoasa, servita frumos, este un minunat prilej de reunire a intregii familii. „Dreasa” cu rugaciunea si cu cuvantul de folos, trapeza materiala se preschimba cu usurinta intr-un ospat al duhului, care hraneste si intareste…

    Pret:

    20 LEI
  • Bucataria japoneza - Berecz Edgar - INSTITUTUL EUROPEAN

    Bucataria japoneza

    De

    Editura

    Pret:

    22 LEI
  • Feriti-va de Ateroscleroza! - Auguste Moll-Weis - VENUS

    Feriti-va de Ateroscleroza!

    De

    Editura

    Boala urata, caracteristica batranetii, ateroscleroza ne iarta rareori si dupa ce se instalaza ne-aduce pe cap boli care mai de care mai rele si mai grele. Dar o putem pacali daca facem un dram de…

    Pret:

    3 LEI
  • Gust. Autobiografia mea culinara - Stanley Tucci - PUBLICA

    Gust. Autobiografia mea culinara

    De

    Editura

    Stanley Tucci a crescut intr-o familie de italieni americani care petrecea fiecare seara in jurul mesei din bucatarie. Magia acelor cine a fost impartasita in The Tucci Cookbook si The Tucci Table , iar acum,…

    Pret:

    49 LEI
  • Confesiunile unui iubitor de vin - Jancis Robinson - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Confesiunile unui iubitor de vin

    De

    Editura

    Pasiune erudita si poveste soptita, verva, autoritate si inteligenta, cele mai rafinate pivnite de vinuri, cele mai neasteptate podgorii si cele mai pretentioase restaurante, intr-o calatorie din Africa de Sud in California, de la Bordeaux…

    Pret:

    79.9
    59.92 LEI
  • Sanatate la pachet in fiecare zi. Plan de retete vegane, alcaline si fara gluten - Ioana Clostorfeanu - RISOPRINT

    Sanatate la pachet in fiecare zi. Plan de retete vegane, alcaline si fara gluten

    De

    Editura

    Sanatate la pachet in fiecare zi – Plan de retete vegane, alcaline si fara gluten, pentru zece zile consecutive, la preturi abordabile Indraznesc sa va ofer aceasta prima carte a mea, Sanatate la pachet in…

    Pret:

    65 LEI