Acasa/

/

Afumaturi, pastrama, carnati

Autor:
Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner - MAST
Detalii:
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate,…
Categorie
Editura
Autor

25

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2009
ISBN:
9789731822495
Recenzii
5/5

Descriere

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins: Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Afumaturi, pastrama, carnati
de

Ar putea să îți placă și…

  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare - Josef Pischl - MAST

    Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    20 LEI
  • Pachet 2 carti: Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui + Cartea Pastelui - CUANTIC

    Pachet 2 carti: Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui + Cartea Pastelui

    De

    Editura

    Pachetul contine titlurile: • Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui (80 pagini) • Cartea Pastelui (128 pagini) • Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui : Cartea reprezinta o culegere de zeci de retete delicioase, potrivite…

    Pret:

    19.99 LEI
  • Savoarea bucatariei manastiresti - Efrem Derventinul - UNIVERS

    Savoarea bucatariei manastiresti

    De

    Editura

    O noua carte de bucate? Da si nu! Caci numele Parintelui Efrem de la Dervent este deja binecunoscut publicului larg prin faima retetelor sale manastiresti aparute sub forma unei carti epuizate rapid. Entuziasmul cititorilor pofticiosi…

    Pret:

    85 LEI
  • Marea carte de bucate romanesti - Maria Cristea Soimu - PARALELA 45

    Marea carte de bucate romanesti

    De

    Editura

    1000+ retete traditionale si moderne Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de…

    Pret:

    80 LEI
  • Bucatarie medievala portugheza. Sec. XV - PAIDEIA

    Bucatarie medievala portugheza. Sec. XV

    De

    Editura

    Bucatarie medievala portugheza. Secolul XV Traducerea in engleza a acestui tratat de bucatarie portugheza de secol XV apartine baronesei Faerisa Gwynarden….

    Pret:

    34.68 LEI
  • Mancaruri de sarbatori - Garoafa Coman - BIZANTINA

    Mancaruri de sarbatori

    De

    Editura

    Autoarea cartii de mare succes Mincaruri si dulciuri de post, revine cu o noua carte: Mancaruri de sarbatori. O carte iesita din bucataria mamei. Un frumos si pretios dar pentru mame, sotii, surori si prietene….

    Pret:

    55 LEI
  • Marmiton. Ce mancam azi? in 365 zile - DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

    Marmiton. Ce mancam azi? in 365 zile

    De

    Editura

    Retete usoare, pentru gurmanzi pofticiosi. Secrete culinare dezvaluite in 365 de supersfaturi! Acest minicalendar va ofera retete absolut delicioase pentru fiecare zi din an. Ca bonus, veti descoperi liste cu produse de sezon (fructe, legume,…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Istoria sticlei de vin - Jean-Robert Pitte - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Istoria sticlei de vin

    De

    Editura

    Presedinte al Academiei Vinului din Franta si presedinte al Societatii de Geografie, Jean-Robert Pitte este specialist in geografie culturala. De la Istoria peisajului francez (1983) pana la Bordeaux-Bourgogne. Pasiunile rivale (2007), el realizeaza de treizeci…

    Pret:

    49.9
    37.42 LEI
  • Vreti sa va ingrasati? - Auguste Moll Weis - VENUS

    Vreti sa va ingrasati?

    De

    Editura

    Cartea prezinta retete ce pot ajuta la cresterea in greutate. „150 de retete pentru rotunjimile mult-visate”…

    Pret:

    3 LEI
  • Dulce si sarat cu Alina Stan - Alina Stan - BUCURESTI

    Dulce si sarat cu Alina Stan

    De

    Editura

    Dulce si sarat cu Alina Stan. 54 de retete sanatoase, cu si fara foc Vegetalele care se pot manca proaspete asa trebuie mancate, asa au fost ele lasate de natura. In cartea Alinei gasiti foarte…

    Pret:

    42 LEI
  • Ciocolata. 50 de retete simple - CREATIVE PUBLISHING

    Ciocolata. 50 de retete simple

    De

    Editura

    Ah, ciocolata! Neagra, cu lapte, alba… cu umplutura de vanilie sau cu extract de cafea; cu fructe uscate sau cu lichior; combinata cu capsune sau cu portocale…sigur nu exista ceva mai tentant, mai placut si…

    Pret:

    64
    60.8 LEI
  • Meniuri de primavara - Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir - AMETIST

    Meniuri de primavara

    De

    Editura

    Meniuri de primavara. Calatorie culinara cu Adriana Trandafir In mod concret cartea aceasta este o noutate pentru literatura gastronomica. Cuprinde 450 de retete, cele mai multe scrise cu culoarea verde a primaverii. Retetele sunt impartite…

    Pret:

    22 LEI