Acasa/

/

Carnea uscata

Autor:
Carnea uscata - Gerd Wolfgang Sievers - MAST
Detalii:
Acest trend al produselor „preparate in casa” este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve…
Categorie
Editura
Autor

26.43

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786066490757
Recenzii
5/5

Descriere

Acest trend al produselor „preparate in casa” este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii.
Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong – specialitati traditionale uscate din America si Africa – au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.

Carnea uscata
de

Ar putea să îți placă și…

  • Retete la cutie. Peste - RAO

    Retete la cutie. Peste

    De

    Editura

    O idee extrem de ingenioasa. Intr-o cutie de aluminiu, usoara si lesnede manuit, se gasesc, ca niste carti de joc, 50 de cartoane continandfiecare cate o reteta. Pe fata cartonului, imaginea color a preparatuluifinit si…

    Pret:

    26.42
    22.46 LEI
  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare - Josef Pischl - MAST

    Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    21.15 LEI
  • Studiul China. Colectia de retete a vedetelor - Leanne Campbell - ADEVAR DIVIN

    Studiul China. Colectia de retete a vedetelor

    De

    Editura

    Studiul China. Colectia de retete a vedetelor. Retete vegetariene integrale de la bucatarii vostri favoriti Cu participarea maestrilor vostri gastronomi favoriti si a autorilor vostri favoriti de carti de bucate, Studiul China – Colectia de…

    Pret:

    40 LEI
  • Bucataria japoneza - Berecz Edgar - INSTITUTUL EUROPEAN

    Bucataria japoneza

    De

    Editura

    Pret:

    23.26 LEI
  • Istoria sticlei de vin - Jean-Robert Pitte - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Istoria sticlei de vin

    De

    Editura

    Presedinte al Academiei Vinului din Franta si presedinte al Societatii de Geografie, Jean-Robert Pitte este specialist in geografie culturala. De la Istoria peisajului francez (1983) pana la Bordeaux-Bourgogne. Pasiunile rivale (2007), el realizeaza de treizeci…

    Pret:

    52.75 LEI
  • Retete de Pasti - ERC PRESS

    Retete de Pasti

    De

    Editura

    O colectie inedita de retete de Pasti. Din cuprins: • Oua rosii • Drob de miel • Bors de miel • Stufat de miel • Musaca de miel • Peste in aspic • Rulada de…

    Pret:

    10.57 LEI
  • Traditii culinare italiene si folclor romanesc maramuresean - Bobbi Agostino, Ioana Bozga - TRANSILVANIA EXPRES

    Traditii culinare italiene si folclor romanesc maramuresean

    De

    Editura

    Pret:

    30.55 LEI
  • Romanian Gastronomy in the XXI Century - Adriana Popescu, Andreea Bogdan - BUSINESS ADVISER

    Romanian Gastronomy in the XXI Century

    De

    Editura

    Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera…

    Pret:

    79.18 LEI
  • Berea, izvor de sanatate - Manfred Walzl, Michael Hlatky - DATAGROUP

    Berea, izvor de sanatate

    De

    Editura

    Berea – izvor de sanatate este o carte ce n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunei familii. De secole, berea a trecut de la aliment, la bautura racoritoare, la bautura alcoolica savurata la chefuri, iar…

    Pret:

    31.72 LEI
  • Meniuri de primavara - Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir - AMETIST

    Meniuri de primavara

    De

    Editura

    Meniuri de primavara. Calatorie culinara cu Adriana Trandafir In mod concret cartea aceasta este o noutate pentru literatura gastronomica. Cuprinde 450 de retete, cele mai multe scrise cu culoarea verde a primaverii. Retetele sunt impartite…

    Pret:

    23.26 LEI
  • E timpul conservelor - Louis Bourdeau - VENUS

    E timpul conservelor

    De

    Editura

    Pret:

    3.5 LEI
  • Afine, agrise, coacaze - Maurice Messegue - VENUS

    Afine, agrise, coacaze

    De

    Editura

    Afine, agrise, coacaze – Medicamente de viata lunga Cartea cuprinde atat date generale despre cele trei fructe, proprietatile acestora, actiunile benefice cat si retete de dulciuri, siropuri si bauturi….

    Pret:

    3.5 LEI
Carnea uscata
de