Acasa/

/

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

Autor:
Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider - MAST
Detalii:
De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate,…
Categorie
Editura
Autor

29

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2020
ISBN:
9786066491327
Recenzii
5/5

Descriere

De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate, dar care sa merite efortul. Multi se pot declara nedumeriti de faptul ca desi se porneste de la aceeasi materie prima – laptele -, produsele derivate pot fi atat de numeroase si atat de diferite ca gust, aspect, consistenta, etc.
Aceeasi intrebare s-ar putea pune si in cazul vinurilor, de exemplu: nu toate vinurile (sau aproape) provin din struguri? Si atunci, cum se ajunge la o gama atat de variata de sortimente.
ln ambele situatii (dar si in altele) oamenii au dorit sa-si satisfaca tot mai deplin propriile lor gusturi. Multi au incercat, esuand, dar multi au reusit.
Cu timpul, din randul acestora s-au desprins adevaratii maestri ai rafinarii si innobilarii unor produse de baza ale gastronomiei mondiale. Daca maestrii vinului sunt somelierii, iata ca de cele mai rafinate branzeturi se ocupa afinatorii.
Daca pentru mine termenul e nou, veti vedea ca pe la altii, ei sunt o prezenta obisnuita. Unul dintre acestia, un neamt, a scris si cartea pe care v-o oferim acum.
Nu este o naratiune ci un veritabil manual lucrativ.

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor
de

Ar putea să îți placă și…

  • Dictatura gastronomica - Constantin Bacalbasa - CARUSEL

    Dictatura gastronomica

    De

    Editura

    D ictatura gastronomica. 1501 feluri de mancari Considerata de Pastorel Teodoreanu „un monument gastronomic”, Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate…

    Pret:

    69.9 LEI
  • Maine Taiem Porcul! - D. Brindu - VENUS

    Maine Taiem Porcul!

    De

    Editura

    Pret:

    3 LEI
  • Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete - Tothne Libor Maria - CASA

    Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete

    De

    Editura

    Va invitam intr-o calatorie speciala in jurul lumii! Vom face cunostinta si vom degusta preparate de panificatie din mai mult de 30 de tari. Am organizat calatoria, iar ghidul nostru va fi brutaria Limara, prin…

    Pret:

    79
    75.05 LEI
  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare - Josef Pischl - MAST

    Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    20 LEI
  • 4 ore - Chef - Timothy Ferriss - ACT SI POLITON

    4 ore

    De

    Editura

    4 ore – Chef: Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna / The 4-Hour Chef: The Simple Path to Cooking Like a Pro,…

    Pret:

    148 LEI
  • De re culinaria - Pastorel Teodoreanu - AGORA

    De re culinaria

    De

    Editura

    Editia de fata reuneste pentru prima oara articolele publicate de Al. O. Teodoreanu in cadrul rubricilor „Cronica gastronomica”, „Gastronomice”, „Din carnetul unui gastronom”, sustinute sapatamanal, de-a lungul anilor, in „Adevarul literar si artistic” (1933-1934), „Glasul…

    Pret:

    39.5 LEI
  • Macaroanele, dar nu numai ele! - Alexandre Dumas - VENUS

    Macaroanele, dar nu numai ele!

    De

    Editura

    Hranitoare, la indemana tuturor si ca pret si pentru ca le gasesti la tot pasul, satioase, macaroanele si toate celelalte preparate fainoase asemanatoare lor sunt o mancare rapida, ieftina, gustoasa, usor de facut. Cartea contine…

    Pret:

    3 LEI
  • Meniuri de primavara - Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir - AMETIST

    Meniuri de primavara

    De

    Editura

    Meniuri de primavara. Calatorie culinara cu Adriana Trandafir In mod concret cartea aceasta este o noutate pentru literatura gastronomica. Cuprinde 450 de retete, cele mai multe scrise cu culoarea verde a primaverii. Retetele sunt impartite…

    Pret:

    22 LEI
  • Fara gluten. Retete gourmet - Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi - DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

    Fara gluten. Retete gourmet

    De

    Editura

    Cartea isi propune sa ajute celiacii si persoanele intolerante la gluten sa-si adapteze alimentatia la cerintele organismului lor, satisfacand in acelasi timp papilele gustative cu ajutorul unor retete alternative. Boala celiaca devine o oportunitate de…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Super food pentru toata familia - Jamie Oliver - CURTEA VECHE

    Super food pentru toata familia

    De

    Editura

    • Micul dejun •Retete rapide •Retete clasice sanatoase •Salate •Curry & Tocanite •Preparate la cuptor •Paste & Risotto •Supe •Trucuri in bucatarie Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe…

    Pret:

    115
    109.25 LEI
  • Legumele - Eduard Baltzer - VENUS

    Legumele

    De

    Editura

    Dragii mei, cititi-le cu atentie, rand cu rand, pentru ca nu vad ce mare lucru vom mai manca in iarna asta, pentru ca fie nu vom mai avea nici un sfant dupa ce vom plati…

    Pret:

    3 LEI
  • Sfaturi practice si dulceturile casei mele - Smaranda Sburlan - IULIAN CART

    Sfaturi practice si dulceturile casei mele

    De

    Editura

    Pret:

    7 LEI