Acasa/

/

Retete de post si preparate din peste

Autor:
Retete de post si preparate din peste - BOOKSTORY
Detalii:
Randuite cu intelepciune in calendar, perioadele de post sunt cele mai potrivite pentru a ne pregati sufletul si trupul pentru sfintele sarbatori. Bucataria romaneasca este bogata in preparate de post gustoase si sanatoase. Supele, ciorbele,…
Categorie
Editura
Autor

23.99

29.99
LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
BKS978-606-95595-5-0
Recenzii
5/5

Descriere

Randuite cu intelepciune in calendar, perioadele de post sunt cele mai potrivite pentru a ne pregati sufletul si trupul pentru sfintele sarbatori. Bucataria romaneasca este bogata in preparate de post gustoase si sanatoase.
Supele, ciorbele, tocanitele atat de savuroase, gatite cu drag de bunicile si mamele noastre, aduc in farfurie toti nutrientii necesari organismului. Desi o provocare pentru gospodine, postul este ocazia cea mai potrivita pentru a descoperi placerea gatitului, pentru a imbina si experimenta arome, miresme, culori, astfel incat placerea mancarii sa treaca dincolo de digestie, sa devina un postament pentru starea noastra generala de bine.
Ca sa nu duceti in nicio zi grija de ce veti manca si cum le veti gati, va oferim cu drag aceasta selectie de retete dintre cele mai gustoase si, pe deasupra, simplu de realizat. Ca sa fie usor de gasit si ales, le-am impartit in feluri de mancare (aperitive, ciorbe, mancaruri, aluaturi, dulciuri, sosuri), am adaugat preparate din peste, pentru zilele de dezlegare, dar si preparate internationale, gustoase si usor de gatit chiar si in bucatariile noastre de acasa.
Pentru cei care doresc sa urmeze randuielile bisericesti, am inclus cateva rugaciuni care sa insoteasca mesele de post, precum si lista tuturor posturilor si a zilelor de post dintr-un an.

Retete de post si preparate din peste
de

Ar putea să îți placă și…

  • Calatorie culinara prin bucataria romaneasca traditionala - Liliana Moisan Bolbol - GALAXIA GUTENBERG

    Calatorie culinara prin bucataria romaneasca traditionala

    De

    Editura

    Cele mai iubite retete din bucataria romaneasca traditionala sunt prezentate aici pentru cei care doresc sa ne cunoasca gastronomia: turisti, straini interesati de aceasta parte delicioasa a culturii noastre, romani plecati demult care poate au…

    Pret:

    65 LEI
  • Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare. Deserturi Vol.3 - Asociatia Romana de Educatie in Alergii - EDITURA CREATOR

    Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare. Deserturi Vol.3

    De

    Editura

    In urma cu 13 ani, am aflat ca fiica mea este alergica la foarte multe alimente esentiale in dezvoltarea copilului. Atunci, mi-am dorit, din tot sufletul, sa gasesc pe piata carti de bucate care sa…

    Pret:

    120 LEI
  • Podgoria Dragasani - marele areal colinar cu potential vinicol calitativ total - Marin Gheorghita - SITECH

    Podgoria Dragasani

    De

    Editura

    In preajma unor puternice asezari dacice dominate de Rusidava, devenita mai tarziu regiunea viticola voievodala a banilor Olteniei — Dragasanii s-au bucurat prin vinurile sale de o atentie si o pretuire deosebite — din cele…

    Pret:

    105 LEI
  • Garnituri - Academia Barilla - METEOR PRESS

    Garnituri

    De

    Editura

    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…

    Pret:

    35 LEI
  • Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie - Panyik Gaborne - CASA

    Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie

    De

    Editura

    Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati,…

    Pret:

    49
    46.55 LEI
  • Retete de Pasti - ERC PRESS

    Retete de Pasti

    De

    Editura

    O colectie inedita de retete de Pasti. Din cuprins: • Oua rosii • Drob de miel • Bors de miel • Stufat de miel • Musaca de miel • Peste in aspic • Rulada de…

    Pret:

    10 LEI
  • Ghidul barmanului - Kathy Hamlin - MAST

    Ghidul barmanului

    De

    Editura

    In sfarsit o carte in forrnat compact cu toate informatifle necesare unui barman sau gazdei petrecerii! Fiind scrisa de un barman profesionist, acest ghid util este suficient de mic pentru a se pastra in bar,…

    Pret:

    29 LEI
  • Preparate felurite de la tata mostenite. Retete de post - Andreea Neacsu - LUMEA CREDINTEI

    Preparate felurite de la tata mostenite. Retete de post

    De

    Editura

    Preparate felurite de la tata mostenite. Retete de post: Fara viclesug, fara savantlac, fara scumpatate. E o redutabila „stiinta” sa poti impaca arhitectura cu gatitul, adica utilul cu placutul, savoarea cu necesitatea, bucuria cu iluzia,…

    Pret:

    25 LEI
  • Impreuna - Jamie Oliver - CURTEA VECHE

    Impreuna

    De

    Editura

    „Mancarea poate fi orice vreti voi”, ne spune Jamie cu fiecare ocazie, dandu-ne incredere sa fim creativi si relaxati atunci cand vine vorba de prepararea sau aranjarea unei mese. De aceasta data, dupa anii de…

    Pret:

    149 LEI
  • Retete pentru sarbatori de neratat! - Vincent Amiel - RAO

    Retete pentru sarbatori de neratat!

    De

    Editura

    Anul acesta, deveniti o gazda buna pentru prieteni si cunoscuti, fara sa va stresati 3, 4 sau 5 ingrediente, preparare in cateva minute si… gata! Noua biblie a bucatarilor care vor sa pregateasca in tihna…

    Pret:

    74.99
    63.74 LEI
  • Gin, bitter, vermut cu plante aromate: obtinerea si servirea - Alois Golles, David Golles - MAST

    Gin, bitter, vermut cu plante aromate: obtinerea si servirea

    De

    Editura

    Ginul este, probabil, una dintre cele mai tari bauturi spirtoase ale momentului. Impreuna cu bitterul si vermutul, a reusit in ultimii ani sa isi recapete locul binemeritat in barurile lumii. Aceasta carte propune explorarea originilor…

    Pret:

    37 LEI
  • Conservarea carnii - Gerd Wolfgang Sievers - MAST

    Conservarea carnii

    De

    Editura

    Pret:

    20 LEI