Acasa/

/

Garnituri

Autor:
Garnituri - Academia Barilla - METEOR PRESS
Detalii:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…
Categorie
Editura
Autor

35

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786069100455
Recenzii
5/5

Descriere

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Inca de la inceputurile ei, bucataria italiana a fost indragostita de legume si verdeturi. Este o veche si lunga poveste de iubire, nu doar o pasiune trecatoare.
In cadrul unei mese in stil italian, legumele sunt utilizate nu numai in prepararea diverselor feluri din meniu, dar si ca protagoniste ale garniturilor care insotesc felul principal de mancare, bazat de carne sau peste. Legumele pot fi savurate crude sau gatite: fierte in aburi, inabusite, sotate, gratinate, marinate, prajite, preparate ca trifolati (taiate in felii subtiri si sotate cu usturoi, ulei de masline si patrunjel) sau fripte pe gratar.
Pentru acest volum, Academia Barilla a selectat 40 dintre cele mai bune retete de garnituri din traditia culinara italiana. Ele se remarca printr-o bogatie de culori, texturi si arome; un deosebit respect pentru calitatea exceptionala a ingredientelor de baza; simplitatea prepararii care creeaza prin ea insasi eleganta; si, mai presus de orice, placerea impartasita cu ceilalti.

Garnituri
de

Ar putea să îți placă și…

  • Preparate din oua - ROOSSA

    Preparate din oua

    De

    Editura

    Cartea contine 111 preparate din oua, constand in salate, gustari, supe, mancaruri de baza,preparate la cuptor si deserturi. Are un format foarte atragator, este in stilul calendarelor cu suport, la fiecare reteta avem aranjamentul in…

    Pret:

    26.25 LEI
  • In bucataria lui Joseph - Joseph Hadad - RAO

    In bucataria lui Joseph

    De

    Editura

    Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. E una dintre cartile de vizita ale lui ChefJoseph Hadad, pe langa restaurantul care-i poarta numele, prestatia…

    Pret:

    98
    73.5 LEI
  • Cele mai delicioase 45 retete usoare - ERC PRESS

    Cele mai delicioase 45 retete usoare

    De

    Editura

    Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor.Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile.Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti avea ocazia…

    Pret:

    14 LEI
  • Mancaruri si preparate din peste asortate cu vin - PRESTIGE

    Mancaruri si preparate din peste asortate cu vin

    De

    Editura

    •Pestele si Vinul •Retete pe baza de vin alb •Condimente pentru preparate din peste •Borsuri, ciorbe si supe din peste •Preparate din peste… orice fel de peste •Preparate specifice tipurilor de peste •Sosuri folosite la…

    Pret:

    25 LEI
  • Retete culinare din flori - Pierrette Nardo - MAST

    Retete culinare din flori

    De

    Editura

    Este o placere sa cultivi flori in gradina pe care sa le si gatesti. Ele ofera preparatelor si frumusete si o savoare rafinata. Adesea bogate in vitamine, ele ofera de asemenea virtuti foarte specifice: antialergice,…

    Pret:

    13.97 LEI
  • Branzeturi pentru casa si piata - Lotte Hanreich - MAST

    Branzeturi pentru casa si piata

    De

    Editura

    Peste 120 de retete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, capra si oaie….

    Pret:

    22 LEI
  • 100 de prajituri si deserturi de post - ORTODOXIA

    100 de prajituri si deserturi de post

    De

    Editura

    Deserturile de post cuprinse in carte sunt simple, preparate cu ingrediente ieftine si la indemana oricui. Dulciurile de post se pregatesc usor, au nevoie de putine etape de pregatire si sunt atat de bune incat…

    Pret:

    12 LEI
  • Afine, agrise, coacaze - Maurice Messegue - VENUS

    Afine, agrise, coacaze

    De

    Editura

    Afine, agrise, coacaze – Medicamente de viata lunga Cartea cuprinde atat date generale despre cele trei fructe, proprietatile acestora, actiunile benefice cat si retete de dulciuri, siropuri si bauturi….

    Pret:

    3 LEI
  • Retete vegane - Cinzia Trenchi - DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

    Retete vegane

    De

    Editura

    Retete vegane. Preparate gustoase si idei sanatoase. In aceasta carte veti gasi retete rapide si usoare, precum si mici trucuri cu ajutorul carora veti descoperi arome noi si combinatii curioase, incredibile, astfel incat sa aveti…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Super food pentru toata familia - Jamie Oliver - CURTEA VECHE

    Super food pentru toata familia

    De

    Editura

    • Micul dejun •Retete rapide •Retete clasice sanatoase •Salate •Curry & Tocanite •Preparate la cuptor •Paste & Risotto •Supe •Trucuri in bucatarie Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe…

    Pret:

    115
    109.25 LEI
  • Ospete domnesti si boieresti in Moldova si Valahia - PAIDEIA

    Ospete domnesti si boieresti in Moldova si Valahia

    De

    Editura

    Texte alese si prezentate de Radu Lungu….

    Pret:

    43 LEI
  • 7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei - Maria Cristea Soimu - LETRAS

    7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei

    De

    Editura

    Constienta de sarcina pe care mi-am asumat-o in ultimul sfert de veac – aceea de a face cunoscuta bucataria romaneasca in lume, dar si generatiei tinere din tara mea, am luat hotararea de a pune…

    Pret:

    25 LEI