Presedinte al Academiei Vinului din Franta si presedinte al Societatii de Geografie, Jean-Robert Pitte este specialist in geografie culturala. De la Istoria peisajului francez (1983) pana la Bordeaux-Bourgogne. Pasiunile rivale (2007), el realizeaza de treizeci…
Dupa ce am aflat cate talente au micile, usturatoarele, piscatoarele condimente, cat de bine pot ele sa ne doftoriceasca, de ce n-am manca, de ce n-am gati, de ce nu ne-am profila pe condimente? Ne-am…
Curioasa lume a vinului. Vin si istorie, spirit si esenta Richard Vine s-a nascut in regiunea Finger Lakes din Statul New York si a inceput sa lucreze la Pleasant Valley Wine Company in anul 1958….
Mancarea manastireasca este renumita nu doar pentru gustul sau autentic, ci si pentru simplitatea si beneficiile sale pentru sanatate. De-a lungul timpului, retetele manastiresti au fost pastrate si transmise din generatie in generatie, fiind marcate…
Sanatate la pachet in fiecare zi – Plan de retete vegane, alcaline si fara gluten, pentru zece zile consecutive, la preturi abordabile Indraznesc sa va ofer aceasta prima carte a mea, Sanatate la pachet in…
Are numai douazeci si sase de ani, un rar intalnit simt al gustului sustinut de o memorie uluitoare, o mare pasiune pentru cele mai distinse vinuri si un curaj nebun. Si-a facut o intrare spectaculoasa…
Alimentatia bolnavilor de cancer. Meniuri, retete culinare, suplimente naturiste Fara a avea pretentia de a fi exhaustiva, prezenta lucrare se vrea a fi un ghid practic la indemana tuturor celor afectati de aceasta boala, oferind…
Ceaiurile din plante aromatice si fructe locale nu ofera doar o aventura in lumea deliciilor, dar prezinta si beneficii majore pentru sanatate: gustul lor este indragit atat de copii cat si de adulti, au efect…
Aceasta carte este incununarea a 17 ani de munca in care m-am straduit sa rafinez o serie de retete uimitoare, insotite de sfaturi si trucuri care va vor fi de folos de fiecare data cand…
Constienta de sarcina pe care mi-am asumat-o in ultimul sfert de veac – aceea de a face cunoscuta bucataria romaneasca in lume, dar si generatiei tinere din tara mea, am luat hotararea de a pune…