Lucrarea este un ghid al pacientului diagnosticat cu diabet si nu numai, bazat pe studii stiintifice. Gasim aici sfaturi, informatii si retete utile despre cum, cand si ce sa mancam ca sa ne echilibram glicemia si tensiunea arteriala, prin aplatizarea curbei glucozei.
Fa din bucataria ta sediul central de sanatate! , ne indeamna autoarele.
Oare stim ce inseamna, cu adevarat, diabetul? Daca privim spre trecut, aflam ca diabetul poate mutila corpul.
Acum insa, din fericire, draga cititorule, ne aflam in prezent si te invitam sa privesti spre viitor si sa vezi ca tu esti cel care il poate controla.Si, pana la sfarsitul cartii, vei primi o mare parte din resursele necesare si vei simti ca puterea este la tine. Cartea Adio, diabet!
Adio, obezitate! este un Mare Adevar.
Lectura placuta! – Dumitru Constantin-Dulcan Stiinta a demonstrat ca in corpul nostru exista un parametru care influenteaza toate sistemele componente ale organismului.
Acest parametru este cantitatea de glucoza din sange. Reglarea glucozei este importanta pentru toti, fie ca avem sau nu diabet.
Varfurile glicemice au urmari negative. Cu cat curba glicemica este mai liniara, cu atat e mai bine.
Cu cat variabilitatea glicemica este mai mica, cu atat starea de sanatate va fi mai buna. – Virginia Faur, Larisa Dumbrava