Gastronomice, vol. 5, de: Teodoreanu Pastorel
Celebrele retete ale lui Pastorel Teodoreanu de pe cel de-al cincilea volum
al seriei Gastronomice, citite cu mult umor de Valentin Uritescu, descriu
delicatese autohtone: ochiuri romanesti, servite pe crutoane cu sosuri speciale
sau preparate cu branza la cuptor, omleta policroma, bors de miel, drob,
friptura de miel la tava, friptura de muschi cu smantana - preparata in tandem
cu Maria Tanase reteta de pelin de mai, mancare de urzici, spanac si alte
verdeturi, "marule umplute", "pestisori de gaina", "puicana nineacai" si multe
alte preparate cu telina si ciuperci.
Iar la final, inainte de o halba de bere, povestea unei supe descoperite
intamplator intr-o carte veche.
Caracteristici
Titlu:
Gastronomice, vol. 5
Autor:
Teodoreanu Pastorel
Editura:
Humanitas Multimedia
Colectia:
Categoria cartii:
Audiobooks
Tradus de:
An aparitie:
2008
Numar pagini:
0
Format:
Comentarii la Gastronomice, vol. 5
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.