Otetul de miere

De: Maria Kedrova

Otetul de miere

Editura: Ideea Europeana

An aparitie: 2007

ISBN: 973-87956-8-0

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

    Cumpara acum

Otetul de miere, de: Maria Kedrova

Omul a cunoscut marul inaintea altor pomi fructiferi. Mai intai, marul a fost cultivat in Asia Mijlocie si in Caucaz, de unde a ajuns mai tarziu in Palestina si Egipt, apoi in Grecia Antica, Roma si, mai departe, in mars triumfal, in alte tari si pe alte continente. Povestile, de pe atunci, spuneau ca merele au un efect miraculos (povestea merelor care te intineresc), si nu intamplator. Calitatile folositoare si tamaduitoare ale merelor sunt diverse. Noi ne referim la cele de baza: cartea este dedicata nu merelor, ci otetului de mere. Dar sa nu uitam ca toate substantele folositoare care se afla in otet se obtin din mere. Marul este un fruct... cu istorie. Primul mar, dupa cum stim, l-a gustat Eva - ei i l-a oferit sarpele! In mitologia Greciei Antice marul a fost fructul care i-a invrajbit pe zei. Astazi, marul este unul dintre fructele cele mai miraculoase, care iti pot darui/mentine tineretea!

Caracteristici

Titlu:

Otetul de miere

Autor:

Maria Kedrova

Editura:

Ideea Europeana

Colectia:

Categoria cartii:

Tratamente naturiste/alternative

Tradus de:

An aparitie:

2007

Numar pagini:

134

Format:

11 x 18 mm

Otetul de miere, de: Maria Kedrova

Fragmente

Comentarii la Otetul de miere

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Otetul de miere unui prieten