Otetul de miere, de: Maria Kedrova
Omul a cunoscut marul inaintea altor pomi fructiferi. Mai intai, marul a fost cultivat in Asia Mijlocie si in Caucaz, de unde a ajuns mai tarziu in Palestina si Egipt, apoi in Grecia Antica, Roma si, mai departe, in mars triumfal, in alte tari si pe alte continente. Povestile, de pe atunci, spuneau ca merele au un efect miraculos (povestea merelor care te intineresc), si nu intamplator. Calitatile folositoare si tamaduitoare ale merelor sunt diverse. Noi ne referim la cele de baza: cartea este dedicata nu merelor, ci otetului de mere. Dar sa nu uitam ca toate substantele folositoare care se afla in otet se obtin din mere. Marul este un fruct... cu istorie. Primul mar, dupa cum stim, l-a gustat Eva - ei i l-a oferit sarpele! In mitologia Greciei Antice marul a fost fructul care i-a invrajbit pe zei. Astazi, marul este unul dintre fructele cele mai miraculoase, care iti pot darui/mentine tineretea!
Caracteristici
Titlu:
Otetul de miere
Autor:
Maria Kedrova
Editura:
Ideea Europeana
Colectia:
Categoria cartii:
Tratamente naturiste/alternative
Tradus de:
An aparitie:
2007
Numar pagini:
134
Format:
11 x 18 mm
Comentarii la Otetul de miere
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.