Secretele bucatariei - Carne rosie

De:

Secretele bucatariei - Carne rosie

Editura: Litera International

An aparitie: 2010

ISBN: 978-973-675-962-8

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

Secretele bucatariei - Carne rosie, de:

Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea Sfaturi utile" va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.

Caracteristici

Titlu:

Secretele bucatariei - Carne rosie

Autor:

Editura:

Litera International

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

An aparitie:

2010

Numar pagini:

144

Format:

142 x 210 mm

Secretele bucatariei - Carne rosie, de:

Fragmente

Comentarii la Secretele bucatariei - Carne rosie

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Secretele bucatariei - Carne rosie unui prieten

Carti de acelasi autor