Secretele bucatariei - Carne rosie, de:
Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea Sfaturi utile" va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.
Caracteristici
Titlu:
Secretele bucatariei - Carne rosie
Autor:
Editura:
Litera International
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2010
Numar pagini:
144
Format:
142 x 210 mm
Comentarii la Secretele bucatariei - Carne rosie
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.