Acasa/

/

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

Autor:
Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider - MAST
Detalii:
De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate,…
Categorie
Editura
Autor

30.66

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2020
ISBN:
9786066491327
Recenzii
5/5

Descriere

De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate, dar care sa merite efortul. Multi se pot declara nedumeriti de faptul ca desi se porneste de la aceeasi materie prima – laptele -, produsele derivate pot fi atat de numeroase si atat de diferite ca gust, aspect, consistenta, etc.
Aceeasi intrebare s-ar putea pune si in cazul vinurilor, de exemplu: nu toate vinurile (sau aproape) provin din struguri? Si atunci, cum se ajunge la o gama atat de variata de sortimente.
ln ambele situatii (dar si in altele) oamenii au dorit sa-si satisfaca tot mai deplin propriile lor gusturi. Multi au incercat, esuand, dar multi au reusit.
Cu timpul, din randul acestora s-au desprins adevaratii maestri ai rafinarii si innobilarii unor produse de baza ale gastronomiei mondiale. Daca maestrii vinului sunt somelierii, iata ca de cele mai rafinate branzeturi se ocupa afinatorii.
Daca pentru mine termenul e nou, veti vedea ca pe la altii, ei sunt o prezenta obisnuita. Unul dintre acestia, un neamt, a scris si cartea pe care v-o oferim acum.
Nu este o naratiune ci un veritabil manual lucrativ.

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor
de

Ar putea să îți placă și…

  • Retete de post si preparate din peste - BOOKSTORY

    Retete de post si preparate din peste

    De

    Editura

    Randuite cu intelepciune in calendar, perioadele de post sunt cele mai potrivite pentru a ne pregati sufletul si trupul pentru sfintele sarbatori. Bucataria romaneasca este bogata in preparate de post gustoase si sanatoase. Supele, ciorbele,…

    Pret:

    29.99 LEI
  • Torturi simple si alte deserturi de casa - Natalija Milodanovic - ONLINE PASTRY SHOP

    Torturi simple si alte deserturi de casa

    De

    Editura

    Torturi simple si alte deserturi de casa: Calatorie dulce prin 32 de retete, de la deserturi internationale la cele traditionale, testate si explicate pas cu pas In aceasta carte vei gasi retete din intreaga lume,…

    Pret:

    85 LEI
  • Romanian Gastronomy in the XXI Century - Adriana Popescu, Andreea Bogdan - BUSINESS ADVISER

    Romanian Gastronomy in the XXI Century

    De

    Editura

    Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera…

    Pret:

    79.18 LEI
  • Retete pentru pofticiosi - Valeria Turcan - CARTEGO

    Retete pentru pofticiosi

    De

    Editura

    Retete pentru pofticiosi – peste 100 de retete din copilaria mea, simple si delicioase Toate pasiunile mele pe parcursul vietii s-au unit intr-una si acesta este proiectul „Valerie’s Food”. Am inceput sa incarc poze culinare…

    Pret:

    168.09 LEI
  • Cartea de bucate pentru copii. Retete pentru mamici si bunici - Maria Cristea Soimu - PARALELA 45

    Cartea de bucate pentru copii. Retete pentru mamici si bunici

    De

    Editura

    Mese savuroase din bucate sanatoase Copiii de azi sunt tot mai greu de multumit, iar sensul expresiei „ca la mama acasa” e tot mai diferit de cel traditional. Asa se face ca adesea ne vedem…

    Pret:

    47.58
    45.2 LEI
  • Carte regala de bucate - Majestatea Sa Margareta - CURTEA VECHE

    Carte regala de bucate

    De

    Editura

    Volumul de fata le ofera cititorilor ocazia sa incerce si sa savureze preparatele culinare care se regasesc pe mesele Familiilor Regale din toata lumea. Titlul cartii, in editie actualizata, nu contine nicio metafora si nicio…

    Pret:

    95.14 LEI
  • Retete exotice cu peste si fructe de mare pe gustul romanilor reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu - INTEGRAL

    Retete exotice cu peste si fructe de mare pe gustul romanilor reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu

    De

    Editura

    Flori de dovlecel umplute cu branza si somon, pizza de casa cu sardine si cepe caramelizate, carnaciori de raci, langustine cu ciocolata, crema de sprot afumat cu branza albastra, salata cu creveti, midii, calamar si…

    Pret:

    17.98 LEI
  • Bucataria ortodoxa pentru posturile de peste an si pentru sarbatori - SOPHIA

    Bucataria ortodoxa pentru posturile de peste an si pentru sarbatori

    De

    Editura

    Mancarea gustoasa, servita frumos, este un minunat prilej de reunire a intregii familii. „Dreasa” cu rugaciunea si cu cuvantul de folos, trapeza materiala se preschimba cu usurinta intr-un ospat al duhului, care hraneste si intareste…

    Pret:

    20 LEI
  • Mancarea: o poveste de dragoste - Jim Gaffigan - ACT SI POLITON

    Mancarea: o poveste de dragoste

    De

    Editura

    Ai avut parte vreodata de un pranz oribil, dar nu ti-ai dat seama de acest lucru pana ce nu ai terminat de mancat? Ti s-a intamplat sa mananci in masina pentru a nu imparti mancarea…

    Pret:

    50.74 LEI
  • Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator

    De

    Editura

    BEREA ARTIZANALA BUNA Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80,…

    Pret:

    55.5 LEI
  • Maslinul si uleiul lui - Maurice Messegue - VENUS

    Maslinul si uleiul lui

    De

    Editura

    Cartea este prima care prezinta, pe larg, puterile vindecatoare ale untdelemnului de masline si cum trebuie facuta cura de ulei. Dar tot in ea veti gasi si trei din marile cure ale terapiei naturiste: tratamentele…

    Pret:

    3.5 LEI
  • Cuisine medievale francaise - Plats De Diande - PAIDEIA

    Cuisine medievale francaise

    De

    Editura

    Pret:

    84.58 LEI
Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor
de