Acasa/

/

Cuisine medievale francaise

Autor:
Cuisine medievale francaise - Plats De Diande - PAIDEIA
Detalii:
Categorie
Editura
Autor

84.58

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2011
ISBN:
9789735967390
Recenzii
5/5

Descriere

Cuisine medievale francaise
de

Ar putea să îți placă și…

  • Dictatura gastronomica - Constantin Bacalbasa - CARUSEL

    Dictatura gastronomica

    De

    Editura

    D ictatura gastronomica. 1501 feluri de mancari Considerata de Pastorel Teodoreanu „un monument gastronomic”, Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate…

    Pret:

    73.9 LEI
  • Ramai la masa? - Laura Cosoi - CURTEA VECHE

    Ramai la masa?

    De

    Editura

    Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care Laura Cosoi le indrageste – feluri de mancare pe care le prepara adesea,…

    Pret:

    52.86
    50.22 LEI
  • Borsuri, ciorbe, supe - Louis Bordeau - VENUS

    Borsuri, ciorbe, supe

    De

    Editura

    150 de retete de borsuri, supe si ciorbe….

    Pret:

    3.5 LEI
  • Sucuri si Smoothies. 50 de retete usoare - Cinzia Trenchi - CREATIVE PUBLISHING

    Sucuri si Smoothies. 50 de retete usoare

    De

    Editura

    Sucuri si Smoothies Sucurile si smoothies reprezinta o optiune viabila si sanatoasa pentru micul dejun sau pentru a servi o gustare plina de energie, un aliat nemaipomenit pentru orice tip de dieta si un produs…

    Pret:

    72.94
    69.29 LEI
  • Bucataria vesela - Anca Iorgoveanu, Gabriela Popescu - MULTICART

    Bucataria vesela

    De

    Editura

    Retete pentru un mic dejun sanatos si simpatic, ce produce zambete pur si simplu delicioase! Din cuprins: • Palatul cu flori • Iepuras dragalas si motat • Floricica Fifi • Un baietel vesel si cret…

    Pret:

    25.46 LEI
  • Povesti cu gust - Mircea Radu - CURTEA VECHE

    Povesti cu gust

    De

    Editura

    Convingerea lui Mircea Radu e ca bucatele pe care le prezinta in aceasta carte nu sunt doar hrana, pentru a potoli foamea, nu sunt doar stimulii simturilor – gustul, mirosul, vazul –, ci si „madlena…

    Pret:

    41.23
    39.17 LEI
  • Mancaruri de post - Elena Popescu - BOOKLET

    Mancaruri de post

    De

    Editura

    Mancaruri de post le aduce, celor care inca mai cred ca a tine post inseamna a manca doar cartofi si fasole, o mare surpriza….delicioasa, desigur. Fie ca este vorba de pranz sau cina, cartea va…

    Pret:

    12 LEI
  • Retete istorice. Prajituri cu fructe - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice. Prajituri cu fructe

    De

    Editura

    33 de retete autentice din perioada 1914-1973 Sa ne bucuram si mai mult de fructele de sezon pregatind aceste retete istorice de prajituri cu fructe, retete autentice din perioada 1914-1973!33 de retete istorice de prajituri…

    Pret:

    18 LEI
  • Marea carte a vinului - Jens Priewe - CASA

    Marea carte a vinului

    De

    Editura

    Extinsa, complexa, actualizata, cartea tine cont de cele mai noi tendinte in vinificatie, precum si de noile zone viticole, care fac vechile sisteme sa se clatine. Ilustrata cu peste 1000 de imagini color, inclusiv grafica…

    Pret:

    189.24 LEI
  • Expert in vin in 24 de ore - Jancis Robinson - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Expert in vin in 24 de ore

    De

    Editura

    Jancis Robinson, preoteasa mondiala a vinului, este autoarea celebrelor volume Oxford Companion to Wine si World Atlas of Wine si a rubricii de vin din Financial Times. S T I I N T A ,…

    Pret:

    42.18 LEI
  • Traiasca mamaliga - D.E. du Brin - VENUS

    Traiasca mamaliga

    De

    Editura

    Hranitoare, la indemana tuturor si ca pret si pentru ca malaiul se gaseste la tot pasul, mamaliga este o mancare rapida, ieftina, usor de facut. Cartea contine 150 de preparate care se pot asezona cu…

    Pret:

    3.5 LEI
  • Retete istorice. Carnati - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice. Carnati

    De

    Editura

    65 de retete autentice din perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst,…

    Pret:

    16 LEI
Cuisine medievale francaise
de