Acasa/

/

Curioasa lume a vinului

Autor:
Curioasa lume a vinului - Richard Vine - BAROQUE BOOKS & ARTS
Detalii:
Curioasa lume a vinului. Vin si istorie, spirit si esenta Richard Vine s-a nascut in regiunea Finger Lakes din Statul New York si a inceput sa lucreze la Pleasant Valley Wine Company in anul 1958….
Categorie
Editura
Autor

44.9

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
9786068564432
Recenzii
5/5

Descriere

Curioasa lume a vinului. Vin si istorie, spirit si esenta Richard Vine s-a nascut in regiunea Finger Lakes din Statul New York si a inceput sa lucreze la Pleasant Valley Wine Company in anul 1958.
A pornit de la munca in pivnite, a trecut in laborator si apoi a devenit producator de vin cu o productie de peste sase milioane de sticle anual. In anul 1977 a acceptat postul de cercetator la Mississippi State University unde a obtinut doctoratul si a scris o serie de volume despre vin.
Din 1991 este profesor de enologie la Purdue University.Timp de douazeci si unu de ani a fost consultant in materie de vinuri pentru zborurile American Airlines. Fantezie, stiinta si cunoastere despre cea mai nobila bautura a tuturor timpurilor.
O fermecatoare suita de personaje si idei pline de culoare, locuri celebre si istorii fascinante din ametitorul univers al creatorilor de vin. Richard Vine a avut o idee geniala: sa rafineze cele mai aromate povesti despre vin si sa le picure intr-un mod sclipitor.Pe scurt, un premier cru literar.
Richard Vine a vazut, a auzit si a baut totul, iar noi ridicam paharul in cinstea lui. Bucurati-va!
– JOE BORELLO, presedinte al Tasters Guild International

Curioasa lume a vinului
de

Ar putea să îți placă și…

  • Sunteti anemici? - Auguste Moll Weis - VENUS

    Sunteti anemici?

    De

    Editura

    Sunteti anemici? 150 de retete pentru…un sange proaspat! Sunteti palizi? Ametiti din te miri ce? Va doare capul din senin si deseori? Va simtiti obositi si lipsiti de putere? Intr-un cuvant, sunteti anemici si tratamentele…

    Pret:

    3 LEI
  • Istoria sticlei de vin - Jean-Robert Pitte - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Istoria sticlei de vin

    De

    Editura

    Presedinte al Academiei Vinului din Franta si presedinte al Societatii de Geografie, Jean-Robert Pitte este specialist in geografie culturala. De la Istoria peisajului francez (1983) pana la Bordeaux-Bourgogne. Pasiunile rivale (2007), el realizeaza de treizeci…

    Pret:

    49.9 LEI
  • Chefi de Romania - Daniela Sima - EDITURA CREATOR

    Chefi de Romania

    De

    Editura

    Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat Avem o bucatarie veche fabuloasa, dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala – asa cum ne este…

    Pret:

    80 LEI
  • Cacao, cafea, ceai - Maurice Messegue - VENUS

    Cacao, cafea, ceai

    De

    Editura

    Avem o veste buna: cafeaua nu este o „otrava”, asa cum ni se spunea odata, ceaiul ala tare si negru nu facc numai „rele”, iar cacaua are si ea multe calitati. Asa, beti-le, dragii nostri,…

    Pret:

    3 LEI
  • Cidru, vin din pere, rachiu si calvados - Francois Moinel - MAST

    Cidru, vin din pere, rachiu si calvados

    De

    Editura

    Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu-i deloc usoara….

    Pret:

    13.5 LEI
  • Bucataria vesela - Anca Iorgoveanu, Gabriela Popescu - MULTICART

    Bucataria vesela

    De

    Editura

    Retete pentru un mic dejun sanatos si simpatic, ce produce zambete pur si simplu delicioase! Din cuprins: • Palatul cu flori • Iepuras dragalas si motat • Floricica Fifi • Un baietel vesel si cret…

    Pret:

    24.08 LEI
  • 100 mancaruri de post fara ulei - Natalia Lozan - ORTODOXIA

    100 mancaruri de post fara ulei

    De

    Editura

    Ciorbe si supe 1. Ciorba de cartofi 2. Supa crema de broccoli 3. Ciorba de fasole boabe 4. Ciorba cu sfecla rosie 5. Ciorba de mazare 6. Supa crema de legume 7. Supa de ciuperci…

    Pret:

    12 LEI
  • Gastronomice - Pastorel Teodoreanu - AGORA

    Gastronomice

    De

    Editura

    O carte cu… ceva piper si-un pic de sare… caci si bucataria e o arta, atunci cand bucatarul e artist. Bucataria, ca si istoria, tine si de stiinta si de arta. E de amandoua cate…

    Pret:

    28.8 LEI
  • 100 de prajituri fara zahar - ORTODOXIA

    100 de prajituri fara zahar

    De

    Editura

    Cercetarile contemporane au evidentiat impactul pe care il are consumul excesiv de zahar asupra organismului nostru. Dincolo de bucuria momentana pe care o aduce o prajitura sau un desert cu zahar, consecintele pe termen lung…

    Pret:

    12 LEI
  • Mancaruri si preparate din peste asortate cu vin - PRESTIGE

    Mancaruri si preparate din peste asortate cu vin

    De

    Editura

    •Pestele si Vinul •Retete pe baza de vin alb •Condimente pentru preparate din peste •Borsuri, ciorbe si supe din peste •Preparate din peste… orice fel de peste •Preparate specifice tipurilor de peste •Sosuri folosite la…

    Pret:

    25 LEI
  • Povesti cu gust - Mircea Radu - CURTEA VECHE

    Povesti cu gust

    De

    Editura

    Convingerea lui Mircea Radu e ca bucatele pe care le prezinta in aceasta carte nu sunt doar hrana, pentru a potoli foamea, nu sunt doar stimulii simturilor – gustul, mirosul, vazul –, ci si „madlena…

    Pret:

    39
    37.05 LEI
  • Craciun la New York. Povesti si retete - Lisa Nieschlag, Lars Wentrup, Julia Cawley - RAO

    Craciun la New York. Povesti si retete

    De

    Editura

    O invitatie in lumea magica a Craciunului. Veti descoperi 50 de retete pline de gust si savoare, insotite de povesti fermecatoare dintr-un New York inedit, in care aromele de scortisoara, ciocolata si martipan plutesc pe…

    Pret:

    98
    83.3 LEI